Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Most őszintén?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Most őszintén?!

Figyelt kérdés
Az a pasi jön be jobban aki nem bámul titeket vagy akin észreveszitek hogy megnézte a popód, melledet vagy valamidet? Én lehetőleg direkt nem nézek egy nőre sem, de lehet ezzel cseszem el és búzának néznek. Ettől szivesen megnézném őket de nem merem.

2018. máj. 4. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem mered? Legjobb dolog összenézni egy random csajjal, aztán pedig felmérni egymást. Kiszúrja a szemed vagy mi?
2018. máj. 4. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem befolyásoló tényező.
2018. máj. 4. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na én úgy vagyok ezzel férfiként, hogy aki nem akarja hogy megbámulják az intim testrészeit, az kérem szépen nem úgy öltözködik. Lehet nyáron a 40 fokos melegben is úgy öltözni, hogy ne fulladjon be, de ne is virítson semmi olyan testrésze. Az olyan nőket nem tudom mai napig megérteni a negyed évszázados fejemmel sem, akik direkt kipakolnak mindent, aztán sipákolnak ha megbámulják mégis.
2018. máj. 5. 01:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki bejön,az mindenképpen bejön

Viszont (nekem),jól esik,ha egy pasi aki tetszik nekem,Ő megnéz. Persze nem mindegy,hogy hogyan,mert a túl sok az meg már zavaró. Finoman végignéz mosolyogva az pont elég szerintem.

Egy apró kis story ehez:

Volt egy srác a munkahelyemen, aki tetszett nekem,de valahogy sose alakult úgy,hogy odaterelődjön a beszélgetés. Nem nagyon nézett soha,ezért azt gondoltamnem tetszem neki.

Aztán egyszer mentünk a kolléganőmmel hazafele,Ő meg a kollégájával állt az ajtóban,előre engedtek minket,és olyan filmbeillősen mosolyogva végignézett,közben beszélt hozzá a kollégája Ő meg nem is válaszolt. A kolléganőm meg is jegyezte,hogy "na jól odavan érted ez a csávó". Én úgy megörültem,hogy másnap rögtön finom flörtbe kezdtem vele. 2 nap múlva elhívott randizni. ;-)

Sok sikert kívánok a csajokhoz ;-)

29/N

2018. máj. 5. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Selytelmes, rejtéjes tekintet...
2018. máj. 5. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem az tud megfogni, ha egy számomra vonzó férfin észre veszem, hogy felkeltettem az érdeklődését és tetszik neki, amit lát, DE mindezt úriember módjára érzékelteti. A kocsányon lógó szemekkel való, gátlástalan bámulás kiábrándító, az vonzalmat nem ébreszt bennem, annál jobban a férfi, akin látom hogy beindult a fantáziája és tudna mit kezdeni velem, finom testbeszéddel enged erre következtetni, de tiszteletben tart és visszafogja magát. Na attól nagyon beindulok.

26/N

2018. máj. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!