Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Most őszintén?!
Ha valaki bejön,az mindenképpen bejön
Viszont (nekem),jól esik,ha egy pasi aki tetszik nekem,Ő megnéz. Persze nem mindegy,hogy hogyan,mert a túl sok az meg már zavaró. Finoman végignéz mosolyogva az pont elég szerintem.
Egy apró kis story ehez:
Volt egy srác a munkahelyemen, aki tetszett nekem,de valahogy sose alakult úgy,hogy odaterelődjön a beszélgetés. Nem nagyon nézett soha,ezért azt gondoltamnem tetszem neki.
Aztán egyszer mentünk a kolléganőmmel hazafele,Ő meg a kollégájával állt az ajtóban,előre engedtek minket,és olyan filmbeillősen mosolyogva végignézett,közben beszélt hozzá a kollégája Ő meg nem is válaszolt. A kolléganőm meg is jegyezte,hogy "na jól odavan érted ez a csávó". Én úgy megörültem,hogy másnap rögtön finom flörtbe kezdtem vele. 2 nap múlva elhívott randizni. ;-)
Sok sikert kívánok a csajokhoz ;-)
29/N
Engem az tud megfogni, ha egy számomra vonzó férfin észre veszem, hogy felkeltettem az érdeklődését és tetszik neki, amit lát, DE mindezt úriember módjára érzékelteti. A kocsányon lógó szemekkel való, gátlástalan bámulás kiábrándító, az vonzalmat nem ébreszt bennem, annál jobban a férfi, akin látom hogy beindult a fantáziája és tudna mit kezdeni velem, finom testbeszéddel enged erre következtetni, de tiszteletben tart és visszafogja magát. Na attól nagyon beindulok.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!