Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan fiúk, akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk, akiket alkalmiban nem érdekel, ha a lány egy kicsit "mű"?

Figyelt kérdés

Műkörmöm nincs, a munkahelyem miatt nem is festhetem, de a műkörmöt nem is szeretem. Műszempillám sincs, azt se szeretem. Ugyan plasztikát azt majd szeretnék, de egyenlőre nincs rá pénzem, szóval az sincs.

Ami "probléma" (nekem nem, csak a fiúknak), hogy imádok sminkelni, és színeseket is szoktam, meg kreatív stílusúakat, csillámporral, meg ilyenek, nem csak természetesen. Viszont értek hozzá, szépen csinálom, úgy tekintek a sminkre, mint egy művészetre, mert az is. Illetve parókákat fogok hordani (egyenlőre még nem, de szeretnék, már rendeltem is), egyrészt azért, mert egy betegségtől nagyon hullik a hajam (nem rák, és teljesen kopasz se leszek, csak extrém mértékben hullik), meg alapból is nagyon csúnya, rövid, száraz. Másrészt hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szívesen változtatnám naponta a hajszínemet, hajhosszamat, és a frizurát. De legalább felvállalom.

Mivel a kérdésben egyéjszakás kalandokról van szó, ezért a személyiség rész gondolom, annyira nem számít, de azért leírom, hogy teljesen normálisnak, értelmesnek tartom magam. Egyáltalán nem vagyok egy beképzelt plázap.csa, sőt, kifejezetten önbizalomhiányos vagyok.

(Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, csak kíváncsiságból.)

2018. máj. 4. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Buliba kell a smink. Mindenki használja, miért pont te ne használnád? Ráadásul a nők jórésze szeret sminkelni, mert jó időtöltésnek is és szép az eredmény is. A lényeg, hogy szép és igényes legyen az a smink (okés én személy szerint nem szeretem annyira a túl vastag alapozót és rúzst, mert ugye azt nagy valószínűséggel meg fogom enni csókolózáskor) :D
2018. máj. 4. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Igen zavarna. A természetes dolgokat szeretem. :)
2018. máj. 4. 11:33
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Vannak olyan fiúk.
2018. máj. 4. 11:36
 4/14 A kérdező kommentje:

#2: Nem az volt a kérdés, hogy "vannak olyan fiúk, akiket zavarna", hanem az, hogy "vannak olyan fiúk, akiket NEM zavarna..."

#3: Nem szeretnék ismerkedni. Az biztos, hogy szebbé tesz a smink is, és majd a parókák is. Sminkben sokkal jobban érzem magam, mint nélküle (mondjuk ma pont nem sminkeltem), ami biztos, hogy kihat a kisugárzásomra is.

2018. máj. 4. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#5: parókával azért csínján, mert könnyen a visszájára fordulhat és nevetségessé tehet.
2018. máj. 4. 11:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, nem olyanokra gondoltam, ami 20 méterről is fénylik a műanyagtól. :D Vannak tök jó, természetes hatásúak is, utánanéztem a dolgoknak. :D
2018. máj. 4. 11:42
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Engem kifejezetten izgatnak a kicsit mű csajok. Főleg ha alkalmi.

29/F

2018. máj. 4. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Alkalmi kapcsolatnál meg főleg nem. Amúgy is szeretem, ha a nő picit sminkel.
2018. máj. 4. 11:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az erős sminkeket

Bármennyire művészi, engem szexuális szempontbol taszít

2018. máj. 4. 11:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy éjszakára még talán pont, hogy pozitív! Bár a paróka macerás lehet...

De amúgy akár "többéjszakásba" is beleférhet... abban is inkább a hozzáállás a döntő.

2018. máj. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!