Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, akiket alkalmiban nem érdekel, ha a lány egy kicsit "mű"?
Műkörmöm nincs, a munkahelyem miatt nem is festhetem, de a műkörmöt nem is szeretem. Műszempillám sincs, azt se szeretem. Ugyan plasztikát azt majd szeretnék, de egyenlőre nincs rá pénzem, szóval az sincs.
Ami "probléma" (nekem nem, csak a fiúknak), hogy imádok sminkelni, és színeseket is szoktam, meg kreatív stílusúakat, csillámporral, meg ilyenek, nem csak természetesen. Viszont értek hozzá, szépen csinálom, úgy tekintek a sminkre, mint egy művészetre, mert az is. Illetve parókákat fogok hordani (egyenlőre még nem, de szeretnék, már rendeltem is), egyrészt azért, mert egy betegségtől nagyon hullik a hajam (nem rák, és teljesen kopasz se leszek, csak extrém mértékben hullik), meg alapból is nagyon csúnya, rövid, száraz. Másrészt hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szívesen változtatnám naponta a hajszínemet, hajhosszamat, és a frizurát. De legalább felvállalom.
Mivel a kérdésben egyéjszakás kalandokról van szó, ezért a személyiség rész gondolom, annyira nem számít, de azért leírom, hogy teljesen normálisnak, értelmesnek tartom magam. Egyáltalán nem vagyok egy beképzelt plázap.csa, sőt, kifejezetten önbizalomhiányos vagyok.
(Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, csak kíváncsiságból.)
#2: Nem az volt a kérdés, hogy "vannak olyan fiúk, akiket zavarna", hanem az, hogy "vannak olyan fiúk, akiket NEM zavarna..."
#3: Nem szeretnék ismerkedni. Az biztos, hogy szebbé tesz a smink is, és majd a parókák is. Sminkben sokkal jobban érzem magam, mint nélküle (mondjuk ma pont nem sminkeltem), ami biztos, hogy kihat a kisugárzásomra is.
Engem kifejezetten izgatnak a kicsit mű csajok. Főleg ha alkalmi.
29/F
Nem szeretem az erős sminkeket
Bármennyire művészi, engem szexuális szempontbol taszít
Egy éjszakára még talán pont, hogy pozitív! Bár a paróka macerás lehet...
De amúgy akár "többéjszakásba" is beleférhet... abban is inkább a hozzáállás a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!