Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég a barátnőmnek. Mi tévő legyek? Mit lehetne tenni?
Már az első aktus után éreztem hogy nem vagyok neki elég, persze mindig tagadta.
Én voltam neki az első. Simán becsúszott neki, semmi nyögés, semmilyen élvezetet nem mutatott, pedig átlagos méretekkel rendelkezek, felhoztam neki ezt is persze tagadta :D
Fél év után vagyunk már, de nekem eléggé rossz érzés ez.
Volt hogy játszás közbe(mondjuk ez az én ötletem volt :D) csináltuk, akkor is simán játszott közbe, nem hatotta meg a dolog.
Ha kitértem a méret dologra, akkor azt hajtogatta csak, hogy nem nagy de jó, meg hogy lehetne nagyobb is de nem lesz jó ez, ne idegesítsem stb...
Van hogy le "kiscuki"-zza, ami hát nem valami jó szerintem xd
Van hogy ellankadok benne, mert lehet én is alig érzem ez miatt, de lehet hogy csak a kedvem megy el, mert nem látom hogy élvezné vagy azt hogy akár be is tudna aludni közbe, volt hogy szex közbe megnyomkodta hogy megnézze kemény-e egyáltalán még, ami már alapból szerintem egyértelmű jel arra hogy nem is igazán érzi, vagy nem?.
Ritkán meg esik az is hogy szuszog, de nem tudom hogy rájátszik csak vagy nem, habár nem hiszem.
Manapság elég sokszor felhozom már ezeket a témákat, mert egyre jobban zavar, már odáig eljutottunk, hogy nem tagad mindent. Azt mondta ezek miatt nem akar elhagyni, vagyis nem ellenkezik nem tagadja, belátja és tényleg az van amit gondoltam, ha jól értelmezem :D
Túl tágulékony? túl tág? valamit rosszul csinálok?
Hol lehet a hiba? Nála? Nálam? Mitévő legyek? Valami? Nem voltak még ilyen gondjaim előtte.
Szeret és én is őt, ő nem akar elhagyni ilyenek vagy ezek miatt, de én is szeretem és nem akarom hogy ilyen legyen ez a dolog, rossz érzés hogy nem vagyok neki elég, meg nem tudom kielégíteni :(
Meg ez gondolom a későbbiekbe is visszájára fordulhat stb.stb.
hülye válaszokat hogy "kűggyed hozzám" meg ilyeneket hanyagold köszi :D
Talán mindent leírtam és nem hagytam ki semmit. Köszönöm hogy elolvastad.
Nehari de nekem ket baratom volt akinek 15-16centis volt..es hm..semmilyen.
A mostani paromnak 18centi ez tokeletes.
Sosem a technikaval volt a gond. A masik ket srac is jo (lett volna) volt de osszehasonlitva a mostani paromhoz mar ertem hogy akkor miert csak "siman jo erzes" es semmi nyoges meg en se voltam latvanyosan elajulva. De egy nagyobb penisz!!!! Az ahw :) szoval le lehet pontozni (minden kis farku pcsnek) de a meret igenis szamit es ez lehet a baj. A magyar csavoknak az "atlag" amugy 14-16cm kozott. De az atlag azt nem azt jelenti hogy a normal elfogadott...vagy hogy mondjam..magyaran a magyar csavok farkata atlagban KICSI. EZ VAN.
Utolsó, ezzel a csávóval dívik hogy téged soha nem fognak az eszed miatt szeretni, egyébként létezik intim torna is, amivel az szorosság növelhető. De ha szereted az animal
Szexet, akkor lehet hogy 2cm között érzed a külnbséget.
Egyrészt nem kellene sziszegnie szüzen...:D nem kell fájnia, szerencsére nekem is jó volt, mert figyeltek rám, ennyin múlik(többségén).:D
Szerintem nem ő a tág és nem is te vagy a kicsi.:)) Ilyen nálam is szokott lenni. Ez inkább annak a jele, hogy nem tudtatok összeszokni. Valahogy máshogy kellene szexeljetek, hogy jó legyen, most itt elsősorban arra gondolok, hogy lelkileg jobban egymásra kellene hangolódni, megtanulni hogy őt mi indítja be, hogy szereti a pettinget, nyalást, ujjazást, milyen pózokat élvez, hogy mozogj bene, ami neki is jó (a ki be húzgálas nekem sem jó pl). Tehát sokat kellene kísérletezgetni. Valószínűnek tartom, hogy nem tudja, hogy az összecsiszolódás hiánya miatt semleges neki, de ha ügyesen gyakoroltok, akkor meglepheted azzal a "kis cukiddal".:DD
A játék kozben poénból szexelest meg felejsd el. Totálisan semmit sem ereznek, ha rahangolas nelkul,nem koncentrálva szexelnek. Ez nem a farokneret es a tagság miatt van, hanem azért, mert a mi hüvelyunk belül nem olyan érzékeny, mint a ti farkatok. Ezert kella petting, csikloizgatas, g-pont megkeresése, szex közben te is kenyesutetheted a mellet, nyakat vagy nyoghetsz hatha felizgul ra. Tul sok tippet kaptál, probalgasd inkabb mi jon be neki, mert a mereted szerintem eleg neki es o is rendben van.:))
A 15-16cm nem kicsi. Volt 12 es 18 cm partnerem is es mindenkettojukkel jo volt. Nem ezen mulik hidd el.
Tobb elojatek, esetleg segedeszkoz, vibris péniszgyuru hatha vmivel izgibb lesz:)
Kiserletezzetek, beszeljetek meg mire vagytok.
Elsőre akartam javasolni a vizes péniszpumpát aminek van transzparentális tesztvideója a youtube-on ahol mutatják hogy nő a cerka hétről hétre, de az enyém is 16/4,5 és volt aki azt mondta hogy jó vaskos de soha semmi jelét nem adta senki sem hogy kicsi lenne. Volt már csaj akinek tövig nyomtam és fájt neki mert kicsi volt a termete.
Ha a csajt nem érdekled és nem izgatod akkor szerintem kamu hogy te vagy az első. Lehet hogy volt előtted pár nagyfarkú is vagy a dildója egy termosz volt korábban.
Voltam egy 48 éves nővel akinek gyönyörű puncija volt de szerintem öklözhettem is volna annyira tág volt. Igaz jól fel is izgattam ezért erősen meg kellett találni a pózokat ahol nekem is jó és nem olyan mintha egy befőttes üveg száján nyomkodnám be...
Nem tudom hány éves a csaj vagy hogy minden fiatal csaj szűk-e alapból. A kegel torna segíthet rajta is ha benne van a hiba. Egyszer próbáld ki hogy előjáték nélkül csak beteszed neki. (Persze síkosítóval! Nem szárazon!) Ha simán bemegy akkor ő a tág. De tényleg ne legyen előjáték egy perc se.
Ha akkor szűk akkor jól izgatod fel, de ha játszik közben akkor a technikád lehet rossz vagy őt nem izgatod. Ha az agyát nem tudod felizgatni akkor a kapcsolat halott. Szerethet de ha nem kíván akkor menthetetlen.
Érdekes lenne tudni h mi miatt ábrándult ki belőled. Lehet hogy nem vagy eléggé férfi a szemében valami miatt. Nem vagy domináns, nem álltál ki magadért, lusta voltál stb.
Az biztos hogy a kommunikációtok csőd. Nem mond semmit nem célozgat stb. Ez se jó így. Ez lehet már a beletörődő fásult időszak jele is. Vagy csak mondta neked régen és célozgatott te meg semmit nem értettél meg belőle és beletörődött.
Ha nyomkodja hogy puha-e neked az viszont már neked gáz. Az enyém ha kemény akkor azzal szöget is be lehet verni. Ha nem érzi hogy kemény vagy akkor sanszos hogy erekciók problémáid vannak.
Szerintem buzulás nélkül meg kéne fognod valaki más farkát hogy össze tudd hasonlítani a tieddel, vagy elmenni prostihoz hogy mondja meg mennyire kemény ez egy tízes skálán...
35F
Hogy kezded vele az együttlétet....
Én nekiesem a puncinak szivom jar a nyelvem mintha föl lenne húzva , másnap faj mert a fogam ki dörzsöli a G pontot maszirozva együtt a kettőt használva elelvez és követelni fogja a farkadat.
Alattam másodszor is elelvez annyira jó neki, mert érzékeny nagyon.
Miközben mozgok rajta, folvaltva nyalom a melleit, kezemmel simizem a csiklojat / egesz puncijat/ ennyi.
17/5/5 van nekem de v mikor feszíti a lábat ha beteszem, de ez csak dugasnal van...
Lehet hogy unja magát váltani kene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!