Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Kézzel próbáld ne vibratorral
Tapasztald ki mi izgat fel téged és akkor csináld ezeket
Akkor könyebb lesz rajonnod hogy tudsz gyorsan elmenni
Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e a probléma, de én is kíváncsi lennék, hogy mire jutottál.
Hasonló cipőben járok és már őszintén kezdem azt hinni, hogy nincs más hátra, szakemberhez kell fordulnom.
Veled ellentétben én képes vagyok de csakis a csiklóorgazmusra, és kizárólag maszti közben, esetleg álmomban, félálomban (alvás közben nyílván nem ér fizikai inger, csak az idegpályáim és az agyam dolgozik - mégis sokkal intenzívebb az élvezet.)
Viszont párommal intim együttlétek során még soha nem éltem át orgazmust semmilyen formában.
Tizenhét éve semmi... nagyjából azóta élek nemi életet. Izgalomba jövök valahogy, kicsit még élvezem is a szexet, de csak kis ideig, majd egyre inkább zavaróvá válik, és nincs értelme folytatni, hiszen a párom elment, én pedig úgyse vagyok rá képes...
Nem stresszelek rá, nem masztizok túl gyakran, sőt... nem használok semmi mást csak a kezem, tehát nem ingerlem túl magam.
Elég érzékeny vagyok, jó a fantáziám, könnyen felizgulok de nem szex előtt - akkor legtöbbször csont száraz vagyok!
Lehetnek technikai okok is, mert a kommunikációnk kb 0 és nem igazán éreztem még igazi nőnek magam mellette - de kapcsolatunk elején a rózsaszínű köd és a szenvedélyesebb vágyak sem segítettek, szóval passz...
Tehát vannak hasonló esetek, az enyém sem egyedi, de nem adom fel és remélem Te is rajta vagy már a megoldáson.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!