Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kivel járnátok? 1....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kivel járnátok? 1. Küllemre hibátlak, kigyúrt kis intim méretű sráccal. Vagy 2. Küllemre átlagos 15 feletti méretűvel? Kort irjatok

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az hogy hibátlan?
2018. máj. 4. 07:16
 12/17 A kérdező kommentje:
A hibátlan alatt azt értettem, hogy számodra tökéletes küllemű.
2018. máj. 4. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondhatni kigyurt srac vagyok, nagy intim merettel. En azt vettem eszre, hogy az atlagos nok egy resze kicsit fel/tart a kigyurt sracoktol. Talan azert, mert azt hiszik, hogy az ilyen testu ferfiaknak sokkal magasabbak az igenyeik, es felnek a csalodastol, foleg az igazi adoniszoknal. Tisztelet a kivetelnek, mert van akinek csak nem jon be. Habar a nok genetikailag is alapbol a sportosabb fizikumu ferfiakat reszesitik elonyben.
2018. máj. 4. 08:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó látom lánynak érzed magad. Lehet a kigyúrt tested alatt egy érzékeny női lélek lakozik?! 🙂 Ha ez a helyzet áll fenn, nyugodtan irogass egy lányoknak feltett kérdésre..
2018. máj. 4. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:

15 felett??!?!?! wow, az túl nagy!!!

amelyikbe szerelmes vagy, azzal!

2018. máj. 4. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem erzem magam lanynak, csak elmondom, hogy ferfikent mit tapasztaltam, mert a legtobb no nem vallja be maganak sem ezeket a dolgokat, nem hogy neked.
2018. máj. 6. 09:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha egy lány szexi küllemre, akkor minden férfi udvarol neki. Így sok srác közül válogathat, akár egyszerre is. Na ez a szitu ugyan így van egy srác esetében is, ha normálisabb küllemű és jó a stílusa. Esetedben erős önfényezést érzek, ami ugyebár szédítés a női nem felé, gondolom társkeresési szándékkal..
2018. máj. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!