Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi idő egy átlagos menne? Csak szerintem kevés?
Nálunk alaphangon 2 óra egy normális együttlét, de az előjáték joval hosszabb mint nálad.
Ezért is fura nekem mikor azt írják napi 4-5 szex...basszus az egy komlett műszak lenne nálunk....
Kb egy - másfél óra. Előjátékkal,utójátékkal, cigivel együtt :)
23N
#7 vagyok,
ja, persze + előjáték és levezetés... az nincs benne, csak a reszelés nettóban :D
Na PERSZE BASSZUS! 2 óra??????????? Ezt nem hiszem el!!!!!!!
Én szeretem néha elnyújtani a szexet. Ha gyorsan dugunk akkor is vagy ha lassab szeretkezés van. Mindig így is kitolom a dolgot picit,nem akarom,hogy azonnal vége legyen. De általában 15-20perc a szex. Ennél nem szokott hosszabb lenni!!!! És hozzáteszem nekem eddig az összes barátnőm (nem sok..három) mindenkinek "fájt"utána vagyis azt mondták ez teljesen jó idő,ennyi idő után már csak kellemetlen lett volna neki ha tovább reszelünk. Volt így is hogy a mostani barátnőm viccesen megjegyezte,hogy ott lent sajog neki. Tényleg nem lehet a végtelenségig órákig dugni. A csajom azt is mondta,hogy addig nem is bírna olyan izgalmi állapotban maradni 1) mert nagyon érzékeny lenne és kidörzsölném a punciját 2) nem lenne már annyira nedves.
De oké...tudom ide BIKÁK JÁRNAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!