Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi idő egy átlagos menne? Csak szerintem kevés?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nálam 2 óra egy átlagos mennet. Amiben van kb 10-15 perc előjáték és kb 10 perc levezetés... Gumi nélkül, és csak egyszer élvezzek el a végén.2018. ápr. 6. 18:03
11/16 A kérdező kommentje:
9.
Első barátnőmnél, én is ilyen voltam hogy gyorsan mentem el... De hidd el nekem... Sokkal jobb a szex ha elvan húzva. El lehet élvezni 2 perc alatt is de az nem olyan.:D Én úgy szoktam csinálni, mikkor már érzem hogy mindjárt elélvezek, vissza veszek a tempóból illetve pózt váltok. És ezt el játszom néhányszór. Majd a végén olyat élvezzel hogy besz*rsz...
2018. ápr. 7. 11:49
12/16 anonim válasza:
De nekem nem az elso csajom. Es nem elvezek el hamar. Egyszeruen csak nem birja egy no ha ket oran keresztul dugjak a puncijat. Ez kamu!
13/16 A kérdező kommentje:
Gondold úgy ahogy érzed. Akkor a többi is kamuzik? :D
2018. ápr. 7. 12:14
14/16 anonim válasza:
Nálunk tényleg van 2 órás szex. Hogy hogy lehetséges úgy, hogy mindketten izgalmi álapotban tudunk maradni és engem sem dörzsöl ki? Úgy, hogy nem szoktunk "reszelni". Azt 2 percig sem bírom (mármint nem élvezem), nemhogy 15-ig. Lassú, mozgalmas szeretkezés szokott lenni. De olyan, hogy csak fütyi-punci ki-be-ki-be, nincs. Mindig van plusz mozgás, simi, csók hozzá. Így nem olyan nehéz ám 2 óráig szexelni.
15/16 anonim válasza:
Előző vagyok: eddig 2 kapcsolatom volt, mind a kettőben minimum 1 órás volt egy együttlét (az előjáték nélkül). Nekem éppen azt furcsa olvasni, hogy valakinek 15-20. Másak vagyunk. Csak azért, mert Ti állat módjára toljátok és 15 perc alatt végeztek, még nem kell hazugnak nevezni azt, akinek létező dolog a többórás szeretkezés.
16/16 A kérdező kommentje:
Én is állat mondjára csinálom... :D Nem szeretkezni szoktunk, hanem b*szni... :P Így is ki lehet húzni 2 órán keresztül... :)
2018. ápr. 7. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!