Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engeditek a popsinyalást?
Figyelt kérdés
Már 3 éve együtt vagyok a barátnőmmel ,de még mindig nem engedi ,hogy rányaljak a segglukára.
Mit tehetnék ,hogy meggondolja magát?
Ez ténylegg olyan rossz érzés mint ahogy azt ő állítja? 22/F
2018. máj. 3. 22:32
11/23 anonim válasza:
Te jó ég! 3 év alatt soha nem volt orgazmusa? Ez nagyon durva...
Saját magát képes elélveztetni?
12/23 anonim válasza:
Bocs, de ha engem a párom soha nem juttatna a csúcsra nem csak a popsimhoz nem engedném hozzáférni, hanem magamhoz se. Ne haragudj, de ez tényleg nagyon durva. Ezen már kellett volna dolgoznotok....ebben szerintem mindketten hibasak vagytok.
13/23 anonim válasza:
Nem ö van furcsán összerakva, hanem te nem tudod kielégiteni. Ki kéne nyalni rendesen. Ne a fenekén járjon már az agyad, ha még kielégiteni sem tudod. Inkább azon agyalj, hogy hogy tudnád kielégiteni.
14/23 anonim válasza:
Ha magatol el tud menni, es ezt meg akarjatok oldnani, akkor mutassa meg hogy csinalja.. beszeljetek meg, neki hogy lenne jo.. ez igy nem lesz meg 3 ev szerintem..
16/23 A kérdező kommentje:
Ha magának csinálja akkor hamar elmegy (másodpercek alatt) ha én csinálom ugyan úgy akkor semmi :( régóta próbáljuk megoldani ezt is :(
2018. máj. 3. 23:15
17/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyban összefügg a kettő ,szerintem nem képes ellazulni. Volt ,hogy másfél óráig szexeltünk ,de semmi ,több póz volt ,másabb tempó ,de nem vált be :(
2018. máj. 3. 23:16
18/23 anonim válasza:
Ha nem tudsz neki orgazmust okozni, nem a fenekét kéne nyalnod, hanem a csiklóját.
19/23 anonim válasza:
"A női orgazmus agyban dől el" ezen jót nevettem. 😁😁😂😂😂😀😀😀😀
20/23 anonim válasza:
Szerencsére a férjem is imádja és én is! 48/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!