Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek egy szűz lány?
CSak az első más. Szerintem inkább problémás, mint élvezetes.
Nem tudom miért vágynak rá ennyien...
Ahogy az első írta, minden lánnyal máshogy kell bánni.
Az másabb egy szűz lánnyal, hogy az emberre helyezkedik mindenféle teher. A bizonyítási kényszer, a tudat hogy tőle függhet a lány jövőbeli szexuális élete, felelősségtudat, extra óvatosság, odafigyelés stb... Aztán ha az aktus jól sül el és jó élményt tud nyújtani a lánynak az illető, akkor leesik az összes teher és jön a büszkeség, sikerélmény és az ilyenek... Jobb esetben.
Miután elmúltak a fájdalmai, ugyanúgy maradok figyelmes és óvatos. Attól még hogy elmúltak a fájdalmak, attól még lehet érzékeny. Megkérem hogy diktálja a tempót, aztán ahogy neki jól esik, hozom a legjobb formám.
Nem jelent számomra plusz izgalmat ha egy lány szűz... De amióta volt szerencsém egy ilyen lányt bevezetni a szexuális életbe, azóta nálam nagy előny...
Az a lány miután végeztünk, kiállt az erkélyre, majd elsírta magát. Azt hittem rosszul sikerült valami és szívrohamomban egyből karoltam át és kérdezgettem tőle hogy mi a baj, de végül benyögte hogy örömében pityereg. Méghozzá azért, mert jól érezte magát és hálás volt.
Akkor hát az belevésődött az eszembe és azóta is ha visszagondolok, érzem a friss eső illatát és a kellemes hűvöset a bőrömön meg hát a miniszívroham utóhatásait...
Meg nem volt dolgom idaig egy szuz csajjal se. De biztos, hogy egy kicsit finomabb lennek. A nem szuzzel is finom vagyok, de vele meg egy kicsit az lennek. Extra hatasa nincs ram vhogy a teny h szuz. A fajdalom utan is gyengedebb lennek valoszinu, felteve ha o maga nem kerne hogy gyorsitsak, erositsek.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!