Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják azt a férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják azt a férfit gáznak, aki nem akar barátnőt magának?

Figyelt kérdés

Sokan kérdezték már tőlem, h van-e barátnőm, erre ugye jön a hülye válasz, hogy miért nincs. Mert nem kell, nem akarok.

Ilyenkor jön a bamba nézés, meg hogy miért, meleg vagy meg ilyen hülyeségek.

24 F

2018. máj. 1. 15:41
 1/8 ZeToRr ***** válasza:
62%
Ertheto dolog, most vagy 24 eves es elotted az elet. Majd lesz valaki, a Tobbi hatert pedig fosd le.
2018. máj. 1. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen egyetértek!Megbízhatatlanok és csak szexre jók semmi másra.
2018. máj. 1. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Csak annak kell barátnő - es az azzal járó sok nyűg - akinek egyébként nincs kivel szexelnie.
2018. máj. 1. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem sincs, de én megoldom prostikkal. :D
2018. máj. 1. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég fiúk...:D

Bocsi hogy leszbikusként idepofátlankodok (ti is szoktatok a leszbikus kategóriába...:D) de megláttam itt a válaszokat és muszáj volt reagálnom.

Nézzétek, sok nő van a világon, nem kell mindegyikre ráhúzni hogy "nyűg" meg "csak szexre jó". Én is futottam már bele hülye libába de ilyenkor az ember tanul a hibàjából és legközelebb jobban odafigyel hogy kit választ magának. Nagy igazság hogy a megfelelő kommunikációval működik egy párkapcsolat.

Ha most le leszek hurrogva meg pontozva, az csak azt mutatja meg hogy ti nem is akartok normàlis barátnőt csak hisztiztek. Elvárjátok a jót de tenni nem tesztek érte. Ti se vagytok jobbak. Tisztelet a kivételnek ugyebár. Remélem azért néhányotok megfogadja a tanácsomat...:)

2018. máj. 1. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:
De most itt nem az a kérdést, nyilván szelektálni kell, hogy ki érdemes kapcsolatra, és mindkét félen múlik.
2018. máj. 1. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Hidd el engem rohadtul nem érdekel,:)
2018. máj. 1. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazából az sokkal gázabb, hogy azért legyen barátnőd hogy mások nehogy megszóljanak. Ha te úgy döntesz, hogy neked valamiért nem kell, akkor tégy úgy. Nem kell másokra hallgatni. Hogy miért is?:

1. közük nincs hozzá

2. azok az emberek mások kritizálásával azért foglalkoznak, mert valójában nincsenek megbékélve saját magukkal

2018. máj. 6. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!