Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy szűz pasi szűz barátnőt akar, fordítva viszont ez nem igaz?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 22:49
1/5 anonim válasza:
EZ TELJESEN VÁLTOZÓ,ÉN ELÉGGÉ TAPASZTALT PASI VAGYOK, S NAGYON SZERETNÉK EGY SZŰZ CSAJT!
2/5 anonim válasza:
Egy szűz lány több tekintetben is vonzó, hogy érintetlen, nem ment át rajta egy fél város, meg mivel maga a srác is szűz, ezért jobb egy hozzá hasonló tapasztalatlannal megélni a dolgot. (na meg szerintem szép dolog is két szűznek egymással elveszteni. )
Ellenben a lányoknál ez nem egy vonzó tulajdonság, hogy egy férfi szűz, nincs tapasztalata, sok köze eddig nem lehetett nőkhöz, márpedig a női vonzalomhoz sokat számít, hogy a férfinek milyen viszonya van más nőkkel.
3/5 anonim válasza:
Mert egy szűz lánynak ezerszer jobb egy tapasztalt pasival aki tudja tanítgatni...
4/5 anonim válasza:
Egyrészt a nőknek jó ha van akitől tanulhatnak de még fontosabb hogy míg egy pasi azon görcsöl nehogy túl gyorsan elmenjen (márpedig egy szűz lány nem tudja mi is a túl gyors hisz nincs hasonlítási alapja) addig a nőknek az egyik legnagyobb félelme hogy fájni fog aminek hatalmas a realitása ha a pasinak fogalma nincs hova nyúljon arról nem beszélve hogy a női orgazmus nem csak úgy jön tenni kell érte és ha a csaj se tudja hogy kell és a pasi se tudja hova nyúljon sok öröme nem lesz az első alkalomban.
5/5 anonim válasza:
Én szűz lány vagyok és én inkább a szintén szűz fiúkat részesítem előnyben. (nem nagyon szeretem azt, ha valaki jobb nálam valamiben ezért inkább legyünk mindketten tapasztalatlanok) Meg szerintem az szebb ha két embernek ez lesz az első alkalma egymással. Nincsenek elvárások, se versengések az exek között, hogy most ki a jobb az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!