Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti egy idegennek hogy adjátok tudtára hogy ha tetszik?
Figyelt kérdés
ha pl buszon vagy valahol néha találkoztok..
exem pl azt mondta ha olyan lány jött akiről tudta hogy bejön nekem tudat alatt kihúztam magam stb, és utánaolvastam és tényleg van ilyen, illetve sok fiú mélyebb hangon kezd el beszélni kicsit, persze ezeket észre sem veszik.
ti csináltok valamit, akár szánt szándékkal? nézitek, vagy pont hogy nem? mit csináltok ez esetben? köszi!
20/f
2018. máj. 1. 12:24
1/2 anonim válasza:
Ha nem lánnyal van akkor elkezdek szerezni vele, mosolyogni rá stb és ha viszonozza odamegyek beszélgetni vele. De általában ilyen esetekben ők megelőznek és hamarabb jönnek oda ők.
2/2 anonim válasza:
Én elég szerencsétlen vagyok flört terén. :D Aki nagyon tetszik, azelőtt totális zavarba jövök, pláne, ha észreveszem, hogy engem néz. Így a szemezés kizárt, elkapom a tekintetem, és érzem, hogy elvörösödök. Mondjuk volt már, hogy pont ez vált be úgymond, mert leesett a srácnak, hogy bejön nekem, csak túlságosan félénk vagyok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!