Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, nektek ez bejönne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek ez bejönne, vagy inkább furcsálnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég kerültem kapcsolatba, már volt szex, a barátom kezdeményezett. De én nagyon szeretném, hogy még sokszor megtörténjen, úgyhogy szívesen kezdeményeznek én is. Titeket zavarna, ha egy nő többször is bepróbálkozna? :) Persze nem azt mondom, hogy minden egyes nap vagy ötször, de kb. olyan gyakran, mint ahogy ő is szokta. :D

2018. máj. 1. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Jó az egy pasinak is ha rámászik a barátnője és nem csak mindig neki kell kezdeményezni. Ebből is lehet érezni hogy ő is ugyanúgy kíván.
2018. máj. 1. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy be. Nekem fontos, hogy egy lány ugyan úgy kezdeményezzen, mint én. Ha csak én teszem, egy idő után úgy tűnhet, hogy ő nem kíván, csak belemegy.
2018. máj. 1. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a normális, ha a lány is kezdeményez, rámászik a barátjára, lerohanja. Nálunk is így van, hogy barátnőm is kezdeményez, és többször mint én. Én szeretem ha ő kezdeményez, ezért is hagyom és nem esek neki, pedig sokszor annyira lerohannám :)
2018. máj. 1. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne! Semmi bajom a női kezdeményezéssel!
2018. máj. 1. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Imádnám!

Ha ő nem, akkor dobd és keress meg engem! ;)

2018. máj. 1. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!