Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan heteró férfival, aki vagányságból kipróbálta a szexet egy pasival?
az én párom bevallotta h egyszer lesz .pott egy férfit. h ez kiváncsiság vagy biszexualitás nem tudom és nem is nagyon rugóztam rajta mert sose szerettem skatulyákban nézni a világot.
én is csókolóztam lánnyal pedig nem izgat a női test de maga a csókolózás jó volt, igaz 15 voltam. most ha véletlenül egy magát "full 100% hetero-nak" valló pasival jönnék össze, szégyenkeznem kéne emiatt? kipróbáltam jó volt, ennyi volt. a párom akciójára ugyanígy gondolok.
Értem mire gondol a kérdező!
Tudjátok lányok között is vannak,akik vagánykodnak,fogják egymást kezét,nyalják egymást és mindenki sóvárgó szemekkel nézi őket.
Csak nem leszbikusok,hanem szeretnének a figyelem középpontjába kerülni valahogy.
Ez ilyen "polgárpukkasztás"(nem negatív értelemben),olyan "lázadó","merész" aki kipróbál olyat is,ami talán nem is tetszik neki,csak minél nagyobb tabu legyen...
Az már másodlagos mennyire vonzódik.
Amúgy sok ilyen magamutogató lányocskának is csak addig nagy a szája még nem jelentkezik kérő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!