Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek ez tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ez tényleg ilyen durva lenne?

Figyelt kérdés

Párommal mondta, h mondjak neki valami igazán perverz dolgot, amit megcsinálhatnánk. Én meg nem finomkodtam, szabadjára engedtem a fantáziám, és bele kezdtem valami igazán durvába. Persze az elején tisztáztam, h nem ragaszkodom ám hozzá, de ha nagyon perverz dolgot akar akkor ehhez mit szól:

Elkezd kézzel kielégíteni úgy, h a végeredmény a hasamra, vagy a combomra kerüljön. De mivel ez nekem nem jó, h ott van, az túl egyszerű lenne, h letörli, ezért fokozzuk egy kicsit a dolgot: fogjon egy tampont, itassa föl vele a cuccost, majd kezdjen el érzékien játszadozni vele, a cicijén körbe körbe, szopogassa picit ilyesmi... Háát, kissé kiakadt. És nem igazán értem miért,1 ő kérte, h mondjak valami nagyon perverzet 2 direkt leszögeztem, h nem ragaszkodom hozzá, tudja nagyon jól, h csak olyan dolgot csinálunk, ami mindkettőnknek bejön. Szerintetek mire véljem ezt a reakciót?!

2018. ápr. 30. 13:54
1 2
 11/17 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból . Te szívesen szopkodnál egy olyan tampont ami a csajod nedvével van tele?
2018. ápr. 30. 15:06
 12/17 A kérdező kommentje:

Jaja! Ez lett volna a következő lépés, h assig nyalom míg orgazmusa nem lesz. (Egyébként imádom nyalni, akár órákig is képes vagyok így kényeztetni) Közben én is fogtam volna egy tampont amit "megtöltök" a finom kis nedüjével és simán a számba veszem és ízlelgetem, eljátszadozok vele. Én az ilyesmit imádom nagyon. Mondok durvábbat: olyankor is simán kinyalom, ha épp mensizik, nekem az ilyesmi nem akadály. Imádom minden porcikáját, minden részét, és ki akarom élvezni minden cseppjét.

Egyébként, jól értelmezem, h ebben az egész sztoriban a tampon a gáz?! Ha igen, akkor esetleg valami alternatíva helyette. Bár mondjuk nekem pont az adja a dolog pikantériáját, de ha gáz, akkor nyilván szükség lesz valami féle kompromisszumra..

2018. ápr. 30. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
legalább neked van fantáziád
2018. ápr. 30. 16:24
 14/17 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%
Az ötlet jó de ne tamponnal. Szerintem ő is azon akadt ki tamponnal.
2018. ápr. 30. 16:34
 15/17 A kérdező kommentje:

De akkor mivel?! Nem jut eszembe más ami a célnak megfelelö lenne. Mivel lehet még azt megcsinálni, h felszívja a cuccot, de utána "ki is lehessen nyerni bele", mert a tampont, ha összébb nyomod, ki is enged abból amit felszívott. Egy betét pl tök más, mert az amit egyszer felszívott az ott is marad benne zselés formában. Ruha sem jó, mert az kb ugyanaz, mintha türcsivel letörölte volna.

Mondjuk azt nem venném jó néven, h most gáz a tampon, de amikor ki kell vennem szex előtt, vagy szex után visszatenni egy újat, mondjuk ilyen azért ritkábnan van, de szokott lenni akkor nem zavarja?! Jó, engem sem zavar, de akkor nem értem, h mi a gáz abban, h fog egy tök tiszta tampont felszívatja vele a cuccost, amit amúgy is szeret és egy picit eljátszadozik vele. Felőlem a szájába sem kell, h vegye az is bőven elég, ha a nyelve hegyével picit lefetyeli, nyalogatja, sőt én akár még abban is benne vagyok, hogy ha végzett beletömheti a számba vagy bármi ilyesmi. Csak nekem a perverz dolgok közül, most ez az ami leginkább piszkálja a fantáziámat, h ott egy tampon, ami full női dolog, ami szöges ellentéte annak, h ez esetben pasi végtermékéhez használják női helyett. Ez számomra elég groteszk, és pont ez adja a pikantériáját a dolognak. Jó, hát végülis mindegy, ha nem hát nem úgyis csak akkor az igazi ha mindketten élvezzük amit csinálunk erőltetni semmit sem szoktam. Majd lesz más, ami mindkettőnknek jó. Igazából én tényleg csak azt nem értem, h ettől euerszer durvább dolgokat csináltunk már, nem értem miért pont ezen kell kiakadni. Na de mostmár nemsoká megbeszélem én vele, mert már itthon van, csak most még éppen fürdik meg hajat mos.

2018. ápr. 30. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nos tény, hogy nem épp egy hétköznapi kívanság de azért mondjuk ezen kiakadni....komolyan néhany nőt én nem értek. Főleg néha a kommentek ebben a kategóriában is eszméletlen prűdek. Most ebben mi a véghezvihetetlen? Fáj? Sérülést okoz? Vannak ettől messze nagyobb dolgok is. Egyébként siman mondhatta volna a párod, hogy nem. Nem pedig kiakad mimt egy óvodás. Komolytalan, vicc.
2018. ápr. 30. 18:25
 17/17 (:Puszedli :) ***** válasza:

A nők memszesznél használják a tampont. Egy negatív dolog a menszesz. Ezzel azt akarom mondani hogy hiába steril a cucc ha az emberbe rossz érzést kelt. Vagy undorító számára máshoz használni. Én senki kedvéért sem csinálnám meg. Mással igen. Ötletem nincs H mivel lehetne helyettesíteni.

Kedves utolsó megnézném H te mit kezdenél azzal a spermás tamponnal. Ugye egész biztos élvezettel szopogatnád? Nem mindenki vevő egy bizonyos határ felett a perverzióra. A megnyílvánulásod alapján nem biztos hogy eltudnálak viselni.

2018. ápr. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!