Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez tényleg ilyen durva lenne?
Párommal mondta, h mondjak neki valami igazán perverz dolgot, amit megcsinálhatnánk. Én meg nem finomkodtam, szabadjára engedtem a fantáziám, és bele kezdtem valami igazán durvába. Persze az elején tisztáztam, h nem ragaszkodom ám hozzá, de ha nagyon perverz dolgot akar akkor ehhez mit szól:
Elkezd kézzel kielégíteni úgy, h a végeredmény a hasamra, vagy a combomra kerüljön. De mivel ez nekem nem jó, h ott van, az túl egyszerű lenne, h letörli, ezért fokozzuk egy kicsit a dolgot: fogjon egy tampont, itassa föl vele a cuccost, majd kezdjen el érzékien játszadozni vele, a cicijén körbe körbe, szopogassa picit ilyesmi... Háát, kissé kiakadt. És nem igazán értem miért,1 ő kérte, h mondjak valami nagyon perverzet 2 direkt leszögeztem, h nem ragaszkodom hozzá, tudja nagyon jól, h csak olyan dolgot csinálunk, ami mindkettőnknek bejön. Szerintetek mire véljem ezt a reakciót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!