Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bevett dolog, hogy a stewardessek dugnak az utasokkal?
Van olyan, tudok egy férfiról, aki megdugott egyet a repülő WC-jében.
De azt tudni kell, hogy ő alapból elég nagy csajozós, rengeteg nője volt. Átlag pasinak ilyenekre nincs esélye.
Megnézném, hogy a néha 12 órás műszakban a 234-ik kacsintást egyáltalán észreveszik-e.
Én vonaton vagyok stewardess, kb az utolsó dolog lenne amire gondolnék munka közben. Hihetetlen, hogy nem fér az emberek fejébe, hogy én ott dolgozom. Arról nem tehetek, hogy a munkáltatóim kirakatbabának öltöztetnek meg vörös rúzst tetetnek a számra.
@00:20
Nem kell azért általánosítani. Munkahelyen is történhetnek dolgok, főleg ha valaki bevállalósabb és kicsit "lazítani" akar. Tavaly volt a botrány abból, ha jól emlékszem, hogy egy Tesco-ban dolgozó csajt kinyaltak, és kamerára vették... Ő is biztos sokat dolgozott, mégis belement ilyenbe.
7-es vagyok.
A stewardessek folyamatosan kapják a bókot-kacsintást-ajánlatokat. Nem hiszitek el.
Az elején még hízelgő, de rövid időn belül kb. mindegy, hogy valaki kávét kér vagy a szoknyámra tesz megjegyzést, pont annyira indít be a kettő.
A tesco-s kislányt nem próbálja meg naponta 30 férfi felszedni. A stewardesseket direkt úgy öltöztetik, hogy a megjelenésükkel is vásárlásra csábítsák a vendégeket.
Nem azt mondom, hogy soha nem történt ilyen. Csak szimplán egyáltalán nem reális.
Esetleg ha egyedül ültök a business class-on és a pilótán kívül senki nincs a gépen akkor bepróbálkozhattok. Amúgy felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!