Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan elégítsem ki barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elégítsem ki barátnőmet, mert soha nem volt orgazmusa?

Figyelt kérdés

Sajnos elmesélte hogy soha nem volt neki , az előző pasijaival sem.

Volt neki egy jópár

Még nem voltam vele , de tegnap elmesélte nekem kicsit sokat ivott és nyitottabb volt .

Minden vágya hogy legyen orgazmus de soha sem jött neki össze

Mind a ketten 20 évesek vagyunk .

Adtok tippet ? :)

2018. ápr. 29. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Masztizni szokott? Úgy volt már orgazmusa? Ha igen, akkor abból kell kiindulni. Kérdezd meg, hogyan csinálja magának, esetleg mutassa meg. Ha nem szokott, akkor pedig jó nagy hülye. Ebben az esetben valószínűleg azért nincs neki orgazmusa, mert a saját testét sem ismeri. 19L
2018. ápr. 29. 14:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Szokott masztizni persze , tegnap sok minden kiderült 😂
2018. ápr. 29. 15:22
 3/6 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
100%

Miért itt várod erre a választ? Szerinted én jobban ismerem a barátnőd szexuális igényeit mint te?

Ha a csaj szokott masztizni, tudja mik a pontok, amiket be kell támadnod. Beszéljétek meg mit szeret, hogyan, mire vágyik stb. Ez nem ciki. Szerintem akkor lesz a legnagyobb esélyed a sikerre ha vele beszélsz erről, próbálkozzatok, dugjatok, szokjátok egymást, össze fog az jönni.

2018. ápr. 29. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ok, szokott... És úgy van orgazmusa? Kézzel teszi,vagy vibrivel? Csiklósan, vagy hüvelyileg?
2018. ápr. 29. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Majd kiderül elég e neki a farkad..
2018. ápr. 29. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Na jó , azért olyat tudtok kérdezni 😅

Majd kiderül , farkam elég lesz neki azzal nincs baj

Köszi , majdesz valami majd irányit

2018. ápr. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!