Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is megnéznek egy meztelen férfit?
Figyelt kérdés
Mik azon a területek, ahol elidőzik a szemük? Gondolom, főleg a nemi szervek, de egyformán megfigyelik a péniszt és a herezacskót is? Milyen "paramétereket" vesznek figyelembe? Méret, redőzöttség, szőr megléte, herék formája stb.?2018. ápr. 28. 18:54
11/13 anonim válasza:
Megnézzük, igen. Bár azt hozzátenném, hogy férfiakat ritkábban látni úgy alulöltözve, pláne teljesen meztelenül, mint lányokat. Mit tudom én, mondjuk egy filmben egyáltalán nem meglepő, ha egy csaj ledobja a melltartót, vagy akár még a bugyit is, míg fordítva, a férfiszínészek jóval ritkábban vetkőznek. Szóval a nemi szervüket pont a legritkább esetben látni, de ha mégis, akkor azért megnézem azt is persze. Egyébként pedig a hasát, mellkasát, fenekét stb. szoktam nézni leggyakrabban. :)
12/13 anonim válasza:
Felsőteste jobban érdekel meg az arca. De ha mondjuk nudizni mennék és ott keresnék pasit....akkor kiválasztanám azt akinek nagy farka van és amúgy teljesen megfelel az ideálomnak.
13/13 A kérdező kommentje:
Ennyire fontos a nagy farok? :o)
2018. ápr. 30. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!