Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez a fajta "szerepjáték"? Vagy már nagyon perverz?
A barátommal kedveljük a szerepjátékokat... ő doktor, én beteg. Ő a főnök én a titkárnője, vagy az új alkalmazott aki épp állásinterjún van.... szóval ilyenek.
És egymás ruháiban is mutatkozunk, de az csak olyan poén szintű, nem szexuális célzatú...:D
Ma felvette a melltartóm, a felsőm és kértem h játszon el engem. Először halálra röhögtem magam, mert a szőrös lábaival direkt ilyen undi táncot nyomott női felsőben.
De aztán kértem h jöjjön be az ágyba. Odajött, rámfeküdt. Mondtam neki viccesen h még sosem próbáltam lánnyal (mert ugye még viselte a ruháim). Erre a melltartóját a melleimhez dörgölte...lényeg h olyan kemény lett a farka mint a kő..ez csak szi.plán azt jelenti hogy a leszbizés bejön neki? Nagyon perverz ez, vagy férfiaknál ez normális?
Egyszer mikor egy barátnőmmel aludtam akkor is mondogatta mennyire sajnálja a szegény lányt, mert ismer engem h milyen vagyok az ágyban biztos majd őt sem hagyom aludni és a puncijával játszok egész este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!