Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányt is zavar, ha a melleit fogdossák, mielőtt megjönne neki?
Figyelt kérdés
Feszül és fáj már csak az érintéstől is menzesz előtt...
Más sem szereti, ha ilyenkor piszkálják?
2018. ápr. 27. 21:12
1/9 anonim válasza:
Szájjal le kell szívatni ilyenkor...
4/9 anonim válasza:
Engem zavar, mert sajnos a havi előtt 4-5 nappal már nagyon tudnak fájni. Már az is fáj, ha fürdés után törölközöm, szóval olyankor ki kell hagyni, ez van.
5/9 anonim válasza:
Igen zavar,mert fáj, de ilyenkor megkérem a párom, hogy finomabban dolgozzon velük.
6/9 Derwer válasza:
Nálunk is ez van, párom ilyenkor elutasít pedig ekkor a legszebbek... Esetleg nagyon finoman foglalkozhatok velük.
7/9 anonim válasza:
Többnyire én sem szeretem, vagy maximum csak ha nagyon finoman.
8/9 anonim válasza:
nekem is nagyon erzekeny olyankor, a legkisebb erintese a mellbimbomnak mar nagyon faj
9/9 anonim válasza:
Nekem izgató hogy ilyenkor nagyobb,feszesebb (vagy csak én annak érzem).És érzékenyebb is.Ilyenkor még jobban esik ha foglalkoznak vele.Bàr kellemetlenül feszülnek,de azt még ki lehet bírni.Ami igazàn fàjdalmas ilyenkor az az,mikor leveszem a melltartót ami egész nap szorított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!