Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom a péniszem hossza miatt, mert szerintem rövid nagyon. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
13 cm a hossza, ha nagyon megmerevedik akkor épp eléri a 14 centit. Tudom hogy ez bele tartozok az átlagban, de engem ez nem nyugtat meg, mert ránézésre, meg a testemhez képest kicsi(magas és vékony testalkatú vagyok).
Es a nőknek sem valami jó érzés ekkorával. 1 x szexeltem eddig de nem volt nagyon élvezetes a lánynak.
A vastagságával meg vagyok elégedve (4.3cm).
21 éves vagyok.
2018. ápr. 27. 13:02
1/7 anonim válasza:
Inkább vastagabb legyen. Hosszre épp hatáteset, ha lenne plusz 2 cm, már jo lenne, de igy sem vészes. Inkább a vastagsága nem jo, 5 cm átmérö az etalon.
2/7 anonim válasza:
Teljesen jo, nekem is akkora. Nem mindenkienek lehet ilyen:
3/7 anonim válasza:
Mi is aggódtunk hogy lesz egy nap vajonjóeafarkam kérdés nélkül.
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj.Tényleg rövid és még csak nem is vastag.
5/7 anonim válasza:
Èppen pénteken (és hosszú hétvégén) vártad azt a csodát hogy nem lesz ilyen kèrdés? :D
Kérdező: Teljesen átlagos méreted van, nyugi.
7/7 anonim válasza:
En nem tudtam megnézni hibat ir ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!