Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a jó pasik csak kinevetnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szép lány annyira, volt hogy jó pasiknak felajálkoztam és csak nevettek rajtam :(
Viszont vannak pasik akik meg nekem tesznek ajánlatokat, de azokkal semmiképp nem akarnék semmit.
2018. ápr. 26. 18:28
21/24 anonim válasza:
Én pasi ként voltam párszor és vagyok néha ilyen helyzetben, hogy akire én gondolok lány nő de jó lenne ha történne vele valami vele nem történik, viszont aki picit kevésbé tetszik ő meg keres... Végül is egy jó pasi vagy nő figyelmét az nagyon felkelti ha visszautasítod és egy úgymond "kevésbé jó"-val mutatkozol akkor aztán elindul a "féltékenység" hogy hogy meri őt valaki visszautasítani. Azt gondolom azért hogy felajánlkozni nem feltétlen kell ha tart az ember egy kis távolságot és meghúzza a határokat az sokkal izgatóbb :)
24/24 anonim válasza:
Hát én se vagyok tipikus jó csaj viszont az exeim többsége nagyon jó pasi. Lehet hogy beképzeltnek hangzik de akit akartam azt meg is kaptam,viszont soha nem ajánlkoztam fel senkinek sőt az egyik srác kb 6x kosarazott ki fél év kemény munkájába telt de össze jöttünk szerelem volt az hogy jó pasi másodlagos. Egy über jó pasi is összejön egy átlagos csajjal ha az tud kompenzálni, ész,humor,stílus,jó duma ha ezek megvannak az már fél siker kb minden pasinál. De ha felajánlod magad az elég lohasztó alapvetően egyből ribizlinek néz ami nem is csoda a másik hogy valószínűleg más lányoktól is kap ajánlatokat és ki akarna összejönni ilyen csajokkal?! Legyél eredeti másabb mint a tucat nők tudod milyen idegőrlő egy szexistennek ha egy átlagos csajtól nemet kap? Azonnal teperni kezdenek mert na nehogy már egy "ilyen" csaj adjon nekik kosarat... Elérni meg nem nehéz hogy felfigyeljen rád ha közös társaságban vagytok legyél csini és vicces és nézd levegőnek ez egy nagyon bevált módszer a mostani párom fél évig tepert hogy ha törik ha szakad megfog engem ennek lassan már 2 éve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!