Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a jó pasik csak kinevetnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szép lány annyira, volt hogy jó pasiknak felajálkoztam és csak nevettek rajtam :(
Viszont vannak pasik akik meg nekem tesznek ajánlatokat, de azokkal semmiképp nem akarnék semmit.
2018. ápr. 26. 18:28
11/24 A kérdező kommentje:
Most mindegy ca tartás, buliba volt piásan történt, nem 1x sajnos, nem ez a lényeg, hanem hogy jó pasikkal még nem voltam sehogy...
2018. ápr. 26. 18:50
12/24 A kérdező kommentje:
Yeti bte jó pasinak tartod magad?
2018. ápr. 26. 18:52
13/24 anonim válasza:
Ne aggódj, előbb-utóbb megtalálod a párod. Olyat, akivel kölcsönös lesz a szimpátia. F
15/24 anonim válasza:
En jo pasinak tartom magam, de ha reszeg lennek es felajanlkoznanak nalam lehet rohognek en is egy nagyot de nem azert hanem mert hajlamos vagyok egyes helyzetekben reszegen szakadni a nevetestol :D
16/24 anonim válasza:
Úgy hiszem valahol megadtad magadnak is a választ a kérdésedben.
18/24 anonim válasza:
A jó pasinak nem nagy dolog,hogy felajánlkozol.
Gondolom gyakran kap ilyen ajánlatot,és mivel válogathat vagy vagy igénye(nem kell neki a szamár is,ha nincs ló),így visszautasít.
20/24 anonim válasza:
10-es megadta a tökéletes választ.Amúgy jó pasiknak nem kellesz aki nem jó az meg neked nem kell mert rondák ezért nem kellesz te sem a jó pasiknak mivel te sem vagy jó csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!