Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez a buliban elég gyakran?
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban átélt bulik felvetettek bennem néhány kérdést. Alapvetően( és ez nem nagyképűség vagy egoizmus, szimplán az eddigi visszajelzések alapján) eddig azt tapasztaltam, hogy bejövök a srácoknak. Elég sokan próbálkoztak az egyetemről, innen-onnan. Viszont azt figyeltem meg, hogy amikor Pesten elmegyünk táncos-bulis helyekre, akkor elég kevesen jönnek oda hozzám. Azt nem mondanám, hogy senki mert mindig van azért 1-2 srác, de nem figyelek meg túlzott érdeklődést. Ezzel alapból nem is lenne baj, csak közben meg azt látom, hogy a körülöttem lévőkhöz(akik néha teljesen objektívan nézve is kicsit kevésbé dekoratívak)sokkal többször. Ezt már megfigyeltem akkor is, amikor 2 barátnőmmel mentem el, és bár a mindennapokban sokkal többen próbálnak velem ismerkedni mint velük, itt mégis teljesen máshogy van. Egyébként 167 cm vagyok, 53kg és derékig érő hajam van.
Ennek a kérdésnek a célja nem az volt, hogy magamat fényezzem, csupán tényleg furcsának találom ezt az egészét, és érdekel, hogy mi állhat a háttérben. Szerintetek mi lehet az oka?
Ahol tanulsz ott milyen a nemek aránya?
Mert pl ahol én tanulok ott kb 50 pasira jut 10 csaj, és ezért az a kevés csaj sokkal kelendőbb mint máshol...
Akik eddig próbálkoztak azok élőben próbálkoztak, vagy csak neten például?
Lehet hogy túl jó nő vagy, és ezért félnek tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!