Mi történik egy buliban?
Figyelt kérdés
A kérdés biztos baromi hülyén hangzik, de én még életemben nem voltam olyan hűdenagy buliban, vagy szórakozóhelyen. Max. 8 évesen a játszóházban szülinapi partin. Nem voltam úgy amúgy egyáltalán alkoholizálni sem, inkább fociztam vagy játszottunk valamit a haverokkal. Sok embertől hallom, hogy "elmegyünk bebaszni", de ez mégis hogy zajlik le, mindezt hol teszik, mennyi ideig, meg ilyenek. Tudom röhejes a kérdés, de engem tényleg érdekelne, hogy egy ilyen hogy zajlik, mert én elképzelni nem tudom mi lehet olyan jó, hogy a péntek/szombat délutánjukból akár 8 órát ilyesmivel töltsenek.2017. okt. 11. 21:16
1/2 anonim válasza:
Helyszín: lakás, szórakozóhely.
Először isznak, közben magukba mélyedve kitisztítják gondolataikat. Ha ez megvolt, akkor megidéznek egy kisebb ördögöt és fajtalankodnak vele. Aztán hazamennek.
Amúgy isznak, beszélgetnek, táncolnak. Nehéz volt elképzelni, mi?
2/2 anonim válasza:
Ja és a csajoznak/fiúznak részt kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!