Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar nyalni?

Figyelt kérdés
Barátommal lassan fél éve együtt vagyunk. Eddig minden oké volt, de mikor legutóbb együtt voltunk nem akart kinyalni, pedig szerettem volna. Meg is kértem rá. Nem tudom miért nem. Nem gondolom hogy rossz ízem lenne, mert semmit nem váltotattam az étrendemen és nem is dohányzom. Egészségesen élek, sportolok is. Nyilván rendszeresen tisztálkodom. Mi lehet a baja. A szexet kívánja de engem néha nem akar kielégíteni, ha ő elment. Help :/
2018. ápr. 26. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8: engem aztán nem tud érdekelni az ilyesmi, ha vonzódom a lányhoz. Nincs finnyáskodás (okés, a higiénia legyen meg azért, de ha tiszta, akkor nagyon az sem érdekel ha 1x pisilt előtte).
2018. ápr. 26. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
A férfitársadalom nevében kérlek kedves kérdező, hogy ignoráld a 12-es hozzászóló válaszát. Részünkről nem tartjuk az ilyet férfinak és lenézzük. Nekünk a legfontosabb, hogy a nő teljes mértékben kielégülten távozzon egy jó kis szexcsata után.
2018. ápr. 26. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:

A 4-essel és Ramonnal tudok egyetérteni. Tapasztalat, ha elélvez a pasi, alábbhagy a lelkesedése. De! Mondjuk késöbb folytathatta volna akár. Viszont a felfázás valoban okozhat kellemetlenebb szagot, mert a bacik jobban elszaporodnak olyankor. Csak lehet, h nem akarta megmondani, h ne bántson meg.

Én azért nem hagynám a helyedben ezt annyiban, kérdezz rá. Nem kell egyböl szakitani meg buz izni. Az is lehet, ha te mondod ki konkrétan, h kicsim, nem volt jo izü, ezért nem nyaltál, mondd meg nyugodtan, mert igy meg össze vissza kombinálok, h nem tudom, mi az oka... hátha megnyilik.

2018. ápr. 26. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha magyarul írnád ki hogy segítség??
2018. ápr. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!