Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar nyalni?
Figyelt kérdés
Barátommal lassan fél éve együtt vagyunk. Eddig minden oké volt, de mikor legutóbb együtt voltunk nem akart kinyalni, pedig szerettem volna. Meg is kértem rá. Nem tudom miért nem. Nem gondolom hogy rossz ízem lenne, mert semmit nem váltotattam az étrendemen és nem is dohányzom. Egészségesen élek, sportolok is. Nyilván rendszeresen tisztálkodom. Mi lehet a baja. A szexet kívánja de engem néha nem akar kielégíteni, ha ő elment. Help :/2018. ápr. 26. 15:37
1/14 anonim válasza:
Amilyen h.gomba reklámok mennek mostanában a tévében, nem kell ezen csodálkozni.
2/14 anonim válasza:
Önző kis pö.cs a pasid. Lapát. Gyere én 2-3 óráig jól bírom a nyalást, csak utána kezd kiállni a nyakam :D
3/14 anonim válasza:
Sajnálom de a #2 válaszolonak igaza van :( Én is nyalnálak jó alaposan... 😊
4/14 anonim válasza:
Addig kell nyalatni magad amíg ő még nem ment el, mert a pasiknál elélvezés után nagyon leesik a "lelkesedés" egy időre.
5/14 anonim válasza:
Nincs help. Te választottál ilyen embert, és maradtál mellette, így viseld a következményét.
6/14 A kérdező kommentje:
5ös válaszoló... Mondom hogy eddig minden oké volt, akkor miért kell ellenségeskedni? Mi az hogy én választottam? Szerinted előre tudja az ember hogy ez lesz?
2018. ápr. 26. 15:52
7/14 anonim válasza:
Kérdező:
Már máshol is kifejtettem, hogy egy nőnek előre kellene tudni, ugyanis ti jobban tudjátok olvasni a non-verbális jeleket.
Ha ez nem történik meg, akkor nem vagy elég intelligens ahhoz, hogy használd a veled született képességedet.
Másrészt lehet, hogy tényleg nem vagy valami kellemes ízű/illatú alul, talán magad sem tudsz róla, lehet, hogy jobban kellene tisztálkodnod. Vagy az is lehet, hogy a pasid időközben meleg lett, és már nem kíván.
8/14 A kérdező kommentje:
Lehet attól rosszabb ízem, ha felfáztam? Van ilyen következménye?
2018. ápr. 26. 15:59
9/14 anonim válasza:
Nem tudom. De azt is vedd számításba, hogy lehet kipróbálta nemrég egy pasival, és már másként tekint a puncira. Szerintem kérdezz rá. Ha hevesen tiltakozik, akkor tuti kipróbálta. Egy egészséges, heteroszexuális ember nem akad ki ezen, csak megmondja simán, hogy nem.
10/14 Ramone válasza:
Istenem de túl tudjátok bonyolítani..
Ö elèlvezett csökken a libido és lusta megcsinálni mert ő már elérte a célját .. ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!