Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivancsi vagyok ki mennyi ido utan adta magat a parjanak. Szoval ki mennyi ido utan?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 22:23
11/14 anonim válasza:
A legtöbb esetben még az előtt volt szex, hogy kimondtuk volna, hogy együtt vagyunk. Teszem hozzá, hogy nem tinikoromról van szó, hanem húszas éveimről, amikor már mindkét fél bőven tudja mit akar, volt 5-10-20 egyéjszakás kalandja és a szex a hétköznapok része, nem feltétlenül gyertyás, fürdősós, füstölős szeánsz.
12/14 anonim válasza:
Két hónap kb,de én szűz voltam még.
13/14 anonim válasza:
Az első randevútól számítva, ha már felnőtt korúak és nem szüzek vagyunk, akkor olyan 2-4 hét általában. Ebben nyilván benne van általában 5-8 találkozás már addigra.
14/14 anonim válasza:
Legelső páromnál ahol mindketten szűzek voltunk egy év telt el.
Volt ahol egy hónap után.
Legutobbi páromnál pedig 3-4hónap körülbelül. Előtte voltak kisebb-nagyobb elöjátékok,de "akcióig" nem jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!