Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan fiúk, akik szinte bárkivel lefeküdnének, aki lány?
Figyelt kérdés
Hogy egyáltalán nem érdekli őket, hogy hogy néz ki a lány, meg milyen a személyisége, csak lyuk van a lábai között. Sokszor olvasom, hogy vannak ilyen fiúk, de olyan fura.2018. ápr. 24. 00:40
2/13 anonim válasza:
Max olyan van szerintem, aki nem túl válogatós. De olyan szerintem nagyon kevés lehet, akik tényleg vakon lefeküdnének mindenkivel az ellenkező nemből. Egy minimális igényessége azért csak van az embernek
3/13 anonim válasza:
Bárkivel nem, de van akinél alacsony a mérce, viszont sokszor ez csak ideiglenes, ha nagyon ki van éhezve.
5/13 anonim válasza:
Nem bárkivel, csak azzal aki bejön, tetszik, és hajlandó is az ismerkedésre.
6/13 anonim válasza:
Én 14 és 50 év között bárkivel, aki lány/nő, mert olyan ronda vagyok, hogy örülök, ha egy nő egyáltalán szóba áll velem.
7/13 anonim válasza:
Na de kérem!
Mi ez a diszkrimináció, hogy csak azzal, aki lány?
8/13 anonim válasza:
Nekem ez nem megy de a volt osztálytársam mindenkivel lefeküdt akivel tudott és 19 évesen a kórházban kötött ki miatta. 22/F
9/13 anonim válasza:
Inkább olyan van gyakrabban, amit már írtak, hogy nagyon rég nem volt nővel, és ilyenkor nem válogat annyira. Olyan azért kevés van szerintem, akinek teljesen mindegy, hogy külsőre-belsőre milyen a partner.
10/13 anonim válasza:
Mondjuk a diszkós diszkó egyéjszakások javarésze erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!