Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akik itt a szexualitás kategóriájában minden kérdésre, kommentre privátot küldenek ezzel mi a célotok?
Elnézést a doszkriminációért, nem tudom fordítva, hogy megy. Tegnap feltettem egy kérdést és válaszoltam kettő kérdésre ebben a témakörben, azóta 8 privátot kaptam.
Ezzel mit szeretnétek elérni? Csak unaloműzésből egy kis játék vagy akár személyes találkozás, szexkapcsolat a cél? Csak próbálom megérteni a helyzetet.
Én itt ismertem meg az előző barátnőmet. Nagyon sok ideig voltunk együtt. Hátha megismerek mégegy lányt.
24/f
Az elhagyatott, magányosan, egyedül elő kisfiúk vagy magukat felnőttnek nevező éretlen, 30-as éveiben járó, anyagiakkal küszködő édesapák szoktak folyton írogatni !
Senkit nem akartam megsérteni, de nekem ez a tapasztalatom ezzel az oldallal és az itteni férfiakkal kapcsolatban !
1.ismerkedés
2.közös önkielégítés
3.találkozás
4.szex
5.pár keresés a céluk csupán !
Ami közül egyik sem szokott összejönni, max a távoli “maszti” és a rövid beszélgetés...
Ha akarod írok pár címet, hogy kiket kerülj !
az én tapasztalataim szerint a legtöbb férfit csak az érdekli, hogy kap-e a nőtől valamit?
szex, szexchat, webcam, vagy valami szexi fotó...
nem akarok általánosítani, mert vannak kivételek! Ezt is tapasztalatból mondom, mert van egy pasi akivel már vagy 3éve levelezek és ha van valami problémám, amit nem tudok kivel megbeszélni, akkor tudom, hogy neki leírhatom, meghallgat és ha tud segít :)
A többiek már leírták a lényegesebb pontokat, hogy szex vagy párkapcsolat.
Nekem azonban egyedi nézeteim vannak mindenben mindig.
Ha valakire ráírok, akkor vagy egyet értésem kifejezése a cél, vagy egyenesen dicséret, vagy épp valaminek az ellenkezőjéről meggyőzés.
Nem hiszek a párkeresésben. Vagy párt keresek, azon aggódva jó lesz-e nekem, vagy élem az életem és akad közben olyan, aki párkapcsolatra alkalmas.
Mindegyik barátnőm, aki 2 napnál tovább tartott, azért alakult mert érdekesnek tartottuk egymást. Nem pedig párkereső oldalon, vagy azzá tett oldalon.
Aki itt keres, az már elég szánalmas lehet...
Ide eleve unaloműzésként, szórakozásként jár a legtöbb ember. Én szeretek privátban is beszélgetni. Szereztem innen barátokat, szeretőt, sőt a feleségemet is itt ismertem meg.
Engem is zavar, hogy van kb 10-15 figura, akik minden nőre válogatás nèlkül ráírnak. Nem tudom, mi okból.
Viszont az is igaz, hogy mostanában kevesebb lány ír vissza, talán az előbbiek miatt. Ez azért szomorú.
Unaloműzés
Lehet valami érdekeset írtál, ami jobban érdekel annál, minthogy 2 mondatban lerendezzük
Valami eszembe jutott róla, és el akarom neked mondani, mert érdekel a véleményed, de nem akarok offolni
Unom, hogyha érettséget és agyat kívánó választ írok, akkor lepontoznak. Főleg mostanában. Én pedig nem akarok gyöngyöt vetni a disznók elé.
Személyes találkozó pont nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!