Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várom. Amikor szőrtelenítetted a puncidat, volt már olyan hogy felizgultál? F/28
Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 08:56
1/4 anonim válasza:
Dehogyis, az nem olyan művelet ami izgalomba hozna.Borotva a kézben,borotva hab...örülök ha rendesen meg tudom csinálni.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem kommentelő hölgyel !
Nem értem miért hiszik a férfiak, hogy ez izgató...
Ez épp ugyanolyan, mint amikor ti szőrtelenítitek a nemiszerveteket.
Már ugye aki szőrtelenít, mert sajnos ez még nem minden férfinél ismert fogalom, dehát ez csak már azon múlik, hogy ki hogy szereti és a társunk mit és hogyan kér illetve szeret.
De nem, ez számunkra nem izgató !
3/4 anonim válasza:
Hogyne...
Csillagokat látok a fájdalomtól (ha gyantával/epilátorral csinálom). Ha borotválom, az azért van, mert fáradt vagyok vagy nincs sok időm, ilyenkor csak ezért sem izgulok fel, de ha lenne időm hosszasan borotválkozni sem találnám izgatónak.
4/4 anonim válasza:
Csak próbálja ki az egyik srác a kezén a gyantat és érezni fogja hogy egyáltalán nem izgató dolog.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!