Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tennétek, ha a munkahelyen vonzódnátok a főnökhöz?
Semmit...
Az utcán szinte napi szintem izgulok fel pasikra, nagy sz**rban lennék, ha mindegyiket fel is szedném...
Én is így vagyok a főnökömmel.
Ő 29 éves, én 22.
Mindig bámul, mindig odajön hozzám beszélgetni. Sokszor kérdezgeti mit csináltam a szabadnapomon, meghogy sikerült e már párt találnom. A múltkor átöltözött meló végefele, én pedig viccesen megemlítettem, hogy annyit azért nem dolgozott, hogy összekenje magát. Erre aztmondta, hogy nem haza megy, hanem máshová és rámkacsintott, aztán visszajött megkérdezni, hogy tudom e, hova megy. Észrevehetően sokszor jön oda hozzám, a többi 40-45 nőhöz nem megy oda. Ha rossz kedve van, rám akkor is mosolyog, beceneveket talál ki rám.
Ami fura, hogyha kimegyünk az utcára, már nem kívánom, elsétálnék mellette.
A plusz a dologban, hogy külföldön dolgozom, ő pedig egy németországban született, ám iraki származású férfi. És nem, nem követi a vallást. :) ugyanolyan normális ember, mint te, vagy én.
Attól,hogy vonzónak találom a főnököm esetleg még be is jönne nekem még lenne tartásom és nem raknám szét a lábam a fizetés emelésért.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!