Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit tennétek, ha a munkahelyen vonzódnátok a főnökhöz?

Figyelt kérdés
Én 31 vagyok, ő 56. Mindketten házasok vagyunk, és neki a felesége is a cégnél dolgozik. A pasi nem mutat szexuális érdeklődést felém, de én is igyekszem nem elárulni magam. Mit csináljak? Amikor mellette vagyok, lopva bámulom, és zavarba ejtő fantáziákkal lesz tele a fejem. Szerelmes nem vagyok a pasiba, csak felizgat.
2018. ápr. 21. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Még így is apád lehetene.
2018. ápr. 21. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem főnökasszonyom van,és elég furán bámul időnként, és tesz megjegyzéseket,sztem van benne ferde hajlam.:-)
2018. ápr. 21. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyet csinálnod.Két házasságot tehetsz tönkre.
2018. ápr. 21. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmit...

Az utcán szinte napi szintem izgulok fel pasikra, nagy sz**rban lennék, ha mindegyiket fel is szedném...

2018. ápr. 21. 15:02
 5/7 A kérdező kommentje:
De én napi szinten erre az egyre izgulok fel. Azért így nem ugyanaz, mint ismeretlenekre, akiket látsz pár percig aztán soha többé, vagy csak alkalomadtán.
2018. ápr. 21. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Én is így vagyok a főnökömmel.

Ő 29 éves, én 22.

Mindig bámul, mindig odajön hozzám beszélgetni. Sokszor kérdezgeti mit csináltam a szabadnapomon, meghogy sikerült e már párt találnom. A múltkor átöltözött meló végefele, én pedig viccesen megemlítettem, hogy annyit azért nem dolgozott, hogy összekenje magát. Erre aztmondta, hogy nem haza megy, hanem máshová és rámkacsintott, aztán visszajött megkérdezni, hogy tudom e, hova megy. Észrevehetően sokszor jön oda hozzám, a többi 40-45 nőhöz nem megy oda. Ha rossz kedve van, rám akkor is mosolyog, beceneveket talál ki rám.

Ami fura, hogyha kimegyünk az utcára, már nem kívánom, elsétálnék mellette.

A plusz a dologban, hogy külföldön dolgozom, ő pedig egy németországban született, ám iraki származású férfi. És nem, nem követi a vallást. :) ugyanolyan normális ember, mint te, vagy én.

2018. ápr. 21. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól,hogy vonzónak találom a főnököm esetleg még be is jönne nekem még lenne tartásom és nem raknám szét a lábam a fizetés emelésért.

24N

2018. ápr. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!