Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Elítélnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Elítélnétek egy olyan pasit, aki?

Figyelt kérdés
Aki úgy tekint a nőkre, hogy azok csak egyszerű, szexuális, használati tárgyak, akiken kiélheti a vad és domináns vágyait?
2018. ápr. 19. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jaj, bakker... Szerintem itt félre lett értve. Nem a kérdés érdekel, hanem az, hogy a Kettes kólát ivott. :D

# 6os voltam

2018. ápr. 20. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Én szívesen elítéllek, ha ez a vágyad.
2018. ápr. 20. 03:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Eljátszva nincsen ezzel semmi baj, engem nagyon izgat a BDSM azon része, ahol a hálószobában lenéznek, érzékeltetik velem, hogy csak arra kellek, kihasználnak, megtaposnak, leköpnek stb. De aztán mikor ezeknek vége visszaugrunk "normálba", akkor már két egyenrangú fél leszünk és ennyi. Lehet ezt ésszel is csinálni. De ha egy férfi alapjáraton egy kisebbségkomplexusos hímsovininszta lúzer, az nagyon kiábrándító, és nem csak a lányok fogják lenézni.
2018. ápr. 20. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem ítélem el, csak ne velem próbáljon kezdeni. Mindenki azt csinál az életével amit akar, minek foglalkozzak olyanéval akihez semmi közöm.
2018. ápr. 20. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!