Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok. Ti elítélnétek egy...

Lányok. Ti elítélnétek egy fiút azért mert térképnyelve van?

Figyelt kérdés
Annyi hogy ez egy olyan betegség ami nem fertőző, hanem a nyelven fehér foltok találhatóak és ezek egyszer elmúlnak aztán visszajönnek, van hogy összefüggésbe van azzal hogy milyen kaját eszel tehát csipősre kijön például. A kérdésem pedig azlenne hogy 14,15 éves lányok egy velük egy korú fiút emiatt elítélnétek? Tehát akár első benyomásra vagy ha szorosabb kapcsolat lenne köztetek és ez kiderülne akkor emiatt otthagynátok?

2014. okt. 11. 09:08
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia. Én lány vagyok 25 éves,szintén térképnyelves. :) Ne törődj vele azt tudom mondani,mert aki Beléd szeret,annak tök8,hogy épp milyen színű a nyelved. Legyen ápolt a szád és ennyi, a többi nem számít! :) Ez csak egy nyelv, és ha valaki undinak tartja,akkor vágd oda neki,hogy neked meg az övé undi. :D Ez csak egy nyelv,ami nem látszik,kivéve,ha nem Miley Cirus vagy,akinek folyton kint lóg! :) Remélem tudtam segíteni. Pussz
2014. okt. 12. 12:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon aranyos vagy és igazad van:)

Viszont te se iszol narancslevet meg hasonlókat? Mert nekem mióta foglalkozok vele azóta erre is figyelek:/

2014. okt. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!