Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka a nők azon mániájána...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a nők azon mániájának, hogy házasság előtt még gyorsan félreszexeljenek? Általában exel, vagy valami random bulis csávóval.

Figyelt kérdés
Nőként nem értem, de az ismeretségemben már több beszámolót hallottam erről. Miért tesznek így, ha szeretik vagy akkor még szerették a párjukat?
2018. ápr. 19. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Hú, érdekes téma. Nyomon követem, hogy lesz - e olyan, aki tud rá érdemleges választ adni. F
2018. ápr. 19. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Same Penis Forever. Kapuzárási pánik jellegű tünet, de ehhez az is kell, hogy ne tisztelje a jövendőbelijét és megkérdőjelezném azt is, hogy mennyire szereti. Illetve, ha már most így áll hozzá, akkor mi lesz 5-10-15 év múlva?
2018. ápr. 19. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem mánia! A pasik is tartanak legény búcsút!
2018. ápr. 19. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még gyorsan ki kell próbálni párat. Mielőtt véglegesítené a jelenlegit. Ilyenkor szokott jönni a jaj még nem éltem ki magam érzés.
2018. ápr. 19. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
3: Viszont ott vagy csak táncoscsajok vannak, akik nem vállalják be, vagy csak a pasik isznak és ökörködnek magukban. Persze legyünk őszinték: sokszor csak félnek a mobilos fényképektől.
2018. ápr. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!