Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után tegnap picit véreztem. Mi miatt lehetett?
Figyelt kérdés
Zsepivel megtöröltem magam együttlét után és még egy cseppnyinek sem mondanám, de épp látszott a zsebkendőn,hogy halványpiros vér van rajta. Utána sem volt semmi, ma reggel sem véreztem. Lehet amiatt,hogy nem ujjazott meg,csak nyalt egy kicsit és fájt a behatolás? Vagy ennél komolyabban kellene vennem?2018. ápr. 18. 08:26
1/5 A kérdező kommentje:
És a menstruációm majd csak hetek múlva következik.(gyógyszert szedek)
2018. ápr. 18. 08:29
2/5 anonim válasza:
Előfordul,hogy kidörzsölődsz.Több időt kellene fordítani az előjátékra.Ha fáj,akkor még ne engedd behatolni,mert nem tesz jót a nyálkahártyának.
3/5 anonim válasza:
Pontosan meglettél edzve lent , de ha régóta nemvolt nekd sex akkor semmi para .
Valszeg egy hajszálér pattant el ;)
4/5 anonim válasza:
Ha gyógyszer szedsz, akkor nincs menstruációd...
Valószínűleg túl durvák voltatok.
5/5 anonim válasza:
Máskor óvatosabban csináljátok, vagy legalábbis legyél jobban felizgulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!