Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzként engedtétek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzként engedtétek hogy kinyaljanak titeket? Hány évesek voltatok? Attol el lehet élvezni egyáltalán? L

Figyelt kérdés

2018. ápr. 17. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Kb csak attol lehet. A nök 80 %nak nincs máshogy orgazmusa, csak csiklotol, azt pedig nyalják, vagy kézzel simizik.
2018. ápr. 17. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést.

Az orális szex jó esetben megelőzi az aktust. Azaz: ha normális emberek kerülnek össze, akkor EGYÉRTELMŰ, hogy a behatolás előtt, főleg egy szűznél, szanaszét izgatja a pasi a lányt, és ebben főleg a nyelvnek kell hogy főszerepet osszanak. És nem egy alkalomról beszélek.

A kérdésre válaszolva: persze hogy megengedtem, 17,5 éves voltam, rendszeresen kényeztetett az első barátom orálisan, majdnem fél év telt el az első aktusig. És igen nagyot lehet tőle élvezni.

2018. ápr. 18. 08:43
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
szingli lányok valaki?:) F/22
2018. ápr. 22. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!