Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerény lányok visszafogottak szexben is?
Figyelt kérdés
Akiknek 100-200 ismerőse van facen meg az életben sem olyan beszédesek. Ők mondjuk nem cumiznak? Punci is ritkán van? Vagy közben bevállalósabbak, mint a popsi és mell mutogatós lányok a 3000 ismerősükkel?2018. ápr. 17. 11:25
1/8 anonim válasza:
Nem a facebook határozza meg, hogy milyen valaki az ágyban. Az sem mindegy, hogy ki a partnere..
2/8 anonim válasza:
Hat figyu. En voltam egy ilyen lannyal. Mar a kocsiban leszopott este mikor hazavittem, de ugy hogy azt hittem a szemem is kijon! :D Nagyon durvakat szexeltunk. Minden egyeb teruleten meg ilyen kis szereny csendes lany volt. Eletem legkellemesebb csalodasa volt!
3/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Kb 200 ismerősöm van facebookon, és nem is vagyok túl beszédes. Mégis imádok szexelni, szopni is. Annó inkább a "barátság extrákkal"kapcsolatot részesítettem előnyben. Persze ha volt pasim, nem csaltam meg! És nem, ebből nem azt kell gondolni rólam, hogy 50 pasival voltam eddig... Szinte mindent bevállalok, a jelenlegi pasimat első találkozáskor leszoptam. Azóta 4 éve vagyunk együtt.
4/8 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint nem, voltam már szerény lánnyal, nagyon jó volt az ágyban :) igazából épp azért tetszett, mert szerény, nagyon kellemesen lepődtem meg :) mindent csinált és mindent engedett :)
5/8 anonim válasza:
En is azt tapasztalom, hogy a szerenyebb lanyok nagyon vadak az agyban.
6/8 anonim válasza:
Voltam olyan lánnyal aki kis csendes, szerényke. Amikor dugtam ördított a gyönyörtől, a kezét le kellett fogni mert szétkormolta a hátamat, csak totál leszorítva lehetett megdugni hogy ne okozzon sérülést. Egy igazi vadmacska volt.
7/8 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy volt már nem egy olyan partnerem, akiről elsőre el nem tudtam volna képzelni, hogy egy normális szexre képes lehet, aztán olyat virított, hogy én éreztem magam kellemetlenül... nem ezen múlik...
8/8 anonim válasza:
Én már voltam szerény és felvágós nővel is. Mindkettő vad volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!