Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam a lányomra, jó anya-lánya kapcsolatban vagyunk! Hozzam fel témának és beszéljek vele róla vagy hagyjam és várjam meg, hogy ő hozza fel?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 09:06
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem kell róla beszélni. Legközelebb kopogj! Ha esetleg ő felhozza, akkor hallgasd végig és nyugtasd meg, hogy nem csinált semmi rosszat! Azt is megemlítheted neki, hogyha kérdése van vagy tanácsot szeretne, akkor nyugodtan fordulhat hozzád. Valószínűleg sosem fog tanácsot kérni de azért jó érzés lesz neki tudni, hogy számíthat rád.
13/14 anonim válasza:
Egy pár jó szót azért odabigyeszthettél volna !
14/14 anonim válasza:
Szerintem inkább tanulj meg kopogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!