Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tényleg vonzóbbá válik egy nő, ha kiderül, hogy van barátja (vagyis foglalt)?
Azt olvastam valahol, ez szexuálisan izgatóbbá tesz egy lányt/nőt a férfiak szemében, ha nem szingli.
Én nőként rögtön elveszítem az érdeklődésemet egy pasi iránt, ha rájövök, hogy foglalt, szóval számomra ez nehezen érthető.
Nem, ha tetszik egy nő és kiderül hogy foglalt akkor leszarom. Nem lesz izgalmasabb vagy kíhívás számomra.
Viszont én úgy tudom fordított helyzetben a nőknek az mérce ha egy pasit lát egy jó nővel. Mert akkor jó esèlyel nem nyomorèk ha van csaja.
Köszönöm a többi választ is, mindenkinek zöldet adtam!
Az 100% biztos, hogy egy férfi nem válik vonzóbbá egy nő szemében attól, hogy szép barátnője vagy felesége van. Ezt nőként tanúsíthatom.
Az állítást nem éppen bulvárban olvastam, hanem egy pszichológiai tanulmányban, de csak mellékes megjegyzés volt (miszerint a férfiakban elindít egyfajta csordaösztönt, hogy ha egy nőt d**nak, akkor ők is kényszert éreznek erre, és ehhez elég a tudat, nem kell konkrét élmény vagy látvány). Nem az én állításom, nem kell egyetértsek vele, azért is tettem fel a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!