Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, tényleg vonzóbbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tényleg vonzóbbá válik egy nő, ha kiderül, hogy van barátja (vagyis foglalt)?

Figyelt kérdés

Azt olvastam valahol, ez szexuálisan izgatóbbá tesz egy lányt/nőt a férfiak szemében, ha nem szingli.

Én nőként rögtön elveszítem az érdeklődésemet egy pasi iránt, ha rájövök, hogy foglalt, szóval számomra ez nehezen érthető.

2018. ápr. 16. 20:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem abszolút nem lesz tőle vonzóbb, sőt.
2018. ápr. 16. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2018. ápr. 16. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem attól lesz vonzóbb !
2018. ápr. 16. 20:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Semleges...
2018. ápr. 16. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Én nem foglalkozom tovább olyannal akinek van párja, szóval számomra ez pontot tesz az érdeklődésem végére.
2018. ápr. 16. 20:53
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem + pláne kevésbé érdekel
2018. ápr. 16. 20:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Fura, eddig úgy tudtam, hogy épp a nők buknak jobban a népszerű bikákra. Számomra épp az az izgató, ha a nő parlagon hever és már nagyon ki van éhezve. Küzdeni senkiért nem fogok, ha foglalt, onnatól kezdve nem érdekel.
2018. ápr. 16. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Van benne valami különös izgalmas,izgatò.
2018. ápr. 16. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Engem nem az izgat hogy valaki kapcsolatban van vagy sem...

Ha az esetem akkor is az ha van valakije avagy nincs.

2018. ápr. 16. 21:20
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hasznos volt számomra mindegyik.

De ha nagyon tetszik nektek egy nő, aztán kiderül, hogy nem egyedülálló, akkor csalódottságot vagy dühöt éreztek? Vagy pedig... #kitérdekel? :D

2018. ápr. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!