Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatra azok a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatra azok a lányok fogékonyabbak akik salátapuncit hordanak, vagy akik kissebb szeméremajkakat?

Figyelt kérdés
Van-e bármineművösszefüggés?
2018. ápr. 14. 10:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

És mi van azokkal akik kalapot hordanak?

Ők mire fogékonyak?

2018. ápr. 14. 12:37
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen, logikus mert aki sokszor élvez és sok szexben részesül, a puncija " salátásabb" , éltesebb , a csikló folyton vérrel telik meg és látszik h használva van .

Kivéve ha szülés miatt lett " szétrobbantabb"

2018. ápr. 14. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
#12, ezt hiszik a 15 év alatti kisfiúk. A felnőttek tudják, hogy a punci nem változik a szextől, de még a szüléstől sem.
2018. ápr. 14. 13:28
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem változik a szextöl , söt a szülés is nyomot hagy rajta esetleg , aki szult sok esetben a vaginaja nagyobb lesz es szinte kifordul, a csiklója is nagyobb annak aki folyamatos nemi életet él
2018. ápr. 14. 13:40
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

#10, nem tudom, de korrigálok:

Seeking significant, different from that of the dispersion of the Gaussian distribution, correlation between the size of the emotionally defficient versus emotive women's labia minor, performed on 1000 women, also the explanation of (the shortage of) the (found) discrepancy.

2018. ápr. 14. 13:53
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
14 eve elek folyamatos nemi eletet. Szex kapcsolat tobb volt mint parkapcsolat. 7 eve van parom. Heti 5-6 alkalommal szex. Szultem. Koszoni szepen a puncim a kisajkaim a huvelyem mind jol vannak. Valtozatlan allapotban. Babapuncim van. Egyaltalan nem salata. Pedig nincs kimelve . Szulni is huvelyi uton szultem. Talan meg szukebb is mint elotte.
2018. ápr. 16. 14:05
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Exemet első randin már dugtam, neki babapuncija volt.
2018. ápr. 29. 23:29
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Azok a lányok fogékonyabbak rá, akik fogékonyabbak rá.

:D Nincs semmi összefüggés.

24/L

2018. máj. 13. 22:25
 19/26 Deflohelp ***** válasza:
88%
Nincs semmi összefüggés.
2018. jún. 16. 16:37
 20/26 anonim ***** válasza:
24%

Tekintve hogy a salátapuncis lanyoknal nagyobb arányban fordul elő félelem a negatív fogadtatástol mint a babapuncisoknál, munkahipotézisként elfogadnám azt, hogy a salátapuncisoknál szignifikánsan kisebb a hajlandóság az emocionálisan defficiens (© 5) szexuális kapcsolatra.

A munkahipotezist alátámasztja a rengeteg kétségbeesett kérdés itt a gyakorin salatapuncis lanyoktol.

2018. jún. 16. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!