Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexelnétek pénzért, ha vállalható külsejű a partner és korrekt az ajánlat és sose derülne ki (diszkréció)? Milyen összegért gondolkoznátok el a dolgon?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 23:55
1/14 anonim válasza:
Nem. Megalázó lenne pénzt kapni érte.
2/14 anonim válasza:
#1: Ez azt jelenti, hogy nem fogadnál el pénz, de ingyen mehet? :)
Vagy fordítva: akivel ingyen nem csinálnád, azzal pénzért sem?
3/14 anonim válasza:
Ha olyan a külseje akkor nincs szükség pénzre :) amúgy meg ezen én el se gondolkoznék, megalázó egy nőnek ez, ha addig szimpi is volt a srác, utána biztos nem állnék szóba vele többet.
4/14 anonim válasza:
Nem szeretem keverni az üzletet az élvezetekkel.
5/14 anonim válasza:
Rosszlanyok.hu rengeteg pénzel megvehető van
Mért nem ott keresgélsz?
7/14 anonim válasza:
"korrekt az ajánlat " A kérdést figyelembevéve ezt hogyan érted? Mitöl lesz NÁLAD egy ilyen ajánlat korrekt????
8/14 anonim válasza:
#4.,egyetértek,én sem fordulnék prostihoz,mert úgy én sem élvezem ha a partner leszarja az egészet csak legyen túl rajta minél hamarabb. F
9/14 anonim válasza:
Minden nő belemenne, csak az a kérdés, hogy mennyiért.
10/14 anonim válasza:
#9. Nem korrekt ez a mondás.
A valódi életben senki sem kínál 10 millió eurót egy numeráért, ezért nyugodtan mondhatom, hogy nem szexelnék pénzért. Kb. tudom, hogy a lakásos lányok mennyit kérnek, annak a tízszereséért se, de még a százszorosáért se. Az éves fizetésem sem a határ. Ha mégis milliárdokat ajánlana valaki, akkor nem tudom, mit tennék, de ez lehetetlen. Nem kell olyasmivel foglalkozni, ami nem következhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!