Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Volt, hogy elment a kedvetek az adott notol, akit epp kicsomagoltatok a ruhajabol?
Figyelt kérdés
Mi miatt, ha volt ilyen?2018. ápr. 12. 06:41
1/8 anonim válasza:
Igen volt ilyen alkalom! Higénia hiánya miatt...
2/8 anonim válasza:
Saját feleségemmel, menstruáció alatt néha olyan szaga van...
3/8 anonim válasza:
Fel se állt rá😂 csak magának köszönhette.
4/8 anonim válasza:
Volt egy csaj, összejöttünk, benyúltam a bugyijába. Bozont, de hat na, naturalista, semmi gond, volt mar nem egy ilyen. Na de olyan bukeja volt lent, hogy elképesztő. Mivel amúgy nagyon bejött mind természetben mind kinézetben, nem akartam paraszt lenni, megtörtént a gyors menet. Legközelebb romantikus fürdőzéssel inditottunk. Később nem volt ilyen gond vele,nem tudom mi lehetett az oka.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tartok ilyentol, en vagyok a kicsomagolo, szoval fiuktol nem kell privi. :)
Csak neten lattam olyan noket, akik becsomagolva esztetikusak, ruha nelkul pedig mar nem annyira.
2018. ápr. 12. 11:11
6/8 anonim válasza:
Ja, molettem holggyel. Ruhaban rendesen ossze van rakva, de nelkule szetfolyik. Hagytam, hogy lecummantson, de utana mar nem akart felallni. Azert nem voltam paraszt, mert kezzel kielegitettem.
7/8 anonim válasza:
Volt, neten ismerkedtünk, összefutottunk nála de élőben nagyon alpári volt meg parancsolgató... "kicsomagoltam" még a szex is ment vagy 10 perce amikor feladtam xD egyszerűen nem volt hozzá kedvem.... Kiábrándított a bunkó stílus
8/8 anonim válasza:
Előfordult. Szőke bombázó volt, a segge vályatában olyan erős szőrzettel, ami egy pasinak is becsületére vált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!