Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Szex közben van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szex közben van olyan, hogy valami más jár az agyadba és nemtudsz elmenni/lelohadsz?

Figyelt kérdés
Csak nekem különös?

2018. ápr. 9. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elofordult mar,hogy szex kozben ment a tv es hallottam valamit, ami erdekelt es odafigyeltem ekkor elmult a "hangulat"...

De ez a sokeves "palyafutasom" alatt 1x fordult elo velem,szoval szerintem masnal sem egy mindennapos/gyakori dolog.

2018. ápr. 9. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többször volt már ilyen.
2018. ápr. 9. 23:34
 3/7 tttssj ***** válasza:
Megesik. 27F
2018. ápr. 10. 05:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyan mi járhat a fejedbe ha nem az a csupasz nő aki éppen alattad fekszik?
2018. ápr. 10. 06:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Pl. ha tiszteled a lányt és nem csak megb...ni akarod, akkor eszedbe juthat hogy ezután hogyan tovább, ha a lány elkezd kötődni

vagy

Az exed eszedbe jut váratlanul

vagy

Nagyon meg akarsz felelni és bizonyítani akarsz

Vagy

A lány nem csinál olyanokat amiket korábban megszoktál, és nem érted miért nem de nem szólsz neki nehogy megsértődjön, mert még nem vagytok olyan viszonyban.

2018. ápr. 10. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Van..sok minden stresszel heti az embert..
2018. ápr. 10. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ugyan mi járhat a fejedbe ha nem az a csupasz nő aki éppen alattad fekszik?"

Ez amúgy egy tök jogos kérdés. Mielőtt nőhöz jutottam, mindig azt képzeltem, hogy valami olyan elementáris élmény lesz összebújni, hogy az minden mást kiűz az agyamból. Mégis, amikor először szexeltem, rá kellett jönnöm, hogy nem olyan, mint elképzeltem. Közvetlenül az orgazmus előtt tényleg nem jár más a fejemben, de az odavezető út során pont úgy el tud kalandozni az agyam, mint mondjuk sportolás közben (ami amúgy szintén nem vezet jóra).

2018. ápr. 11. 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!