Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnátok egy ilyen lánnyal?
Új barátnő. Eddig kétszer is kielégítettem orálisan, de ő ezt nem hajlandó viszonozni, pedig tudja, hogy nagyon vágyom rá én is. Azt mondja (idézem): “nekem nem megy...”, pedig emlitette, ha az elozo pasijainak is csinalta.
Nagyon zavar, tegnap este ovszerunk nem volt, igy en kieligitettem ot szajjal, de o ezt meg kezimunkaval sem viszonozta, rosszul is aludtam el miatta.
Rá tudom venni valahogy, vagy mondjam meg neki, hogy hagyjuk akkor egymast?
"Eddig kétszer is kielégítettem orálisan"
Hát, azért adhatnál neki időt.
Mondjuk az tényleg komoly, hogy ő elélvez, téged meg csak úgy ott hagy. Legalább kézzel megcsinálhatta volna, ha szopni nem is szeret. Nem lehet, hogy még nagyon fiatal és ezért ilyen?
Esztétikailag semmi baja sincs, es merettel sincs bajom. :)
Azt emlitette egy-ket talalkozas utan, hogy meg nem erzi a “kemiat”, de furcsa lenne, hogy “kemia” nelkul engedne az oralt, de o nem
elegitene ki engem. :D
Lenyeg, hogy nem igazan tudom, mit csinaljak vele. Rakerdezni (odanyomni a fejet??) nem akarom, mert kovetelozesnek venne, amit meg nem akarok.
Kedves, szep es aranyos csaj, de valahol tenyleg onzo dolognak tartom, amit (nem) csinal.
En kielegitettem ot, nem ugy fair, hogy o is engem? Ez tok fuggetlen, h neki milyen szerszam tetszik vagy nem tetszik. Tiszta, illatos, furdes utan mindenem. Nem esztetika kerdese, h önző-e valaki vagy sem.
Vagy nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!