Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnátok egy ilyen lánnyal?
Új barátnő. Eddig kétszer is kielégítettem orálisan, de ő ezt nem hajlandó viszonozni, pedig tudja, hogy nagyon vágyom rá én is. Azt mondja (idézem): “nekem nem megy...”, pedig emlitette, ha az elozo pasijainak is csinalta.
Nagyon zavar, tegnap este ovszerunk nem volt, igy en kieligitettem ot szajjal, de o ezt meg kezimunkaval sem viszonozta, rosszul is aludtam el miatta.
Rá tudom venni valahogy, vagy mondjam meg neki, hogy hagyjuk akkor egymast?
Kérdezd meg, hogy miért nem megy?
Amúgy meg vegyél óvszert, elégítsd ki úgy, jó alaposan! Ha jól csinálod, magától fog rádmászni.
Nyugodtan add ki az útját.
Nemigen érted a nőket, ahogy látom.
A legtöbb alkalommal az orállal egy bizalmi szint is meg kell, hogy legyen, sokaknak nem megy enélkül.
Ha kivárod, meglehet, ha nem várod, verheted.
Márhogy saját magadnak.
Nekem sem ment sokáig. Sőőőőt...
Életem első szopására kényszerített egy fiú, lenyomta a fejem, fogta közben etc.
Nem sokkal később újra próbát tettem mással, hiába kértem, hogy ne élvezzen a számba, megtette.
Ez a 2 esemény vezetett el oda, hogy elkezdtem ódzkodni az oráltól.
Ha megérzem, hogy egy kicsit durvább szaga van a dolgoknak, sikítani tudnék. Volt, hogy csak ránéztem az emberre és tudtam, hogy soha semmivel nem tudná kiérdemelni.
Előbb jöhet a szex, mint az orál, mind a mai napig.
Viszont, ami változást hozott az életembe, az egy férfi. Odafigyelt rám, nem erőltette. Egyszer-kétszer szóba hozta, aztán az egyik együttalvásunknál úgyéreztem, hogy igen, ezaz, most megteszem, mert azt akarom, hogy neki jó legyen. :)
22/N
Mivel új barátnő így valószínűnek tartom, hogy olyan szinten még nem tart a kapcsolatotok, hogy ezt ő csinálja.
Lehet, hogy még valamelyik exe van az eszében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!