Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le azt a pasit, aki nem akar magának barátnőt, gyereket, családot?
Én így teljesen jól érzem magam, azt csinálok, amit akarok. Havi 1-2x meglátogatok egy egy prostit.
Főképp a nők köpködnek a hozzám hasonlóakra, meg néhány szánalmas pasi.
25F
nem szóllak meg. vannak ilyen beállítottságú férfiak és nők is akik inkább a karriert választják a család helyett. az ilyen emberekkel nincs baj csak szimplán nem család centrikusak hanem pl: Karrieristák ennyi ez van el kell fogadni nem vagyunk egyformák na bumm nem dől össze a világ. Bár 25 évesen elég fiatal vagy ez még változhat kevés huszonéves férfi és nő van aki a családalapításon gondolkodna jó formán el se tudják képzelni még ebben a korban ,hogy nekik családjuk legyen Anyukák Apukák, Férjek Feleségek legyenek. A továbbtanulás elhelyezkedés és az exisztencia teremtés miatt a családalapítás jóformán kitolódott a 30+ korosztályra persze nem mondom hogy nincsenek huszon éves családok illetve azt se mondom,hogy annó 40-50 évvel ezelőtt ne lett volna olyan hogy valaki 30-40+ évesen lett családos. 20 évesen még én se tudtam elképzelni magamat Anyaként nem tudtam hogy tényleg lesz egy párom akivel családot szeretnék. De a sors úgy akarta hogy megismerjem a párom és szülessen egy kislányom. Persze ha ez nem így történt volna akkor most még 24 évesen se tudnám elképzelni Családosnak magamat. Amilyen maximalista vagyok szerintem plusz melót vállalnék a Bölcsöde mellett pl. takarítás, gyerek vigyázás. és ha a barátaim ráérnek beülnénk valahova meginni egy kávét,limonádét, koktélt és beszélgetnénk. Buliból-Buliba nem járnék sose voltam az a bulizós fajta. Na erről ennyit. Csak azt akartam mondani,hogy ne érezd rosszul magad. Nem veled van a baj. csak az emberek nem fogadják el,hogy nem vagyunk egyformák más az értékrendünk a terveink. Nem mindenkinek az hogy tanulás-munkakeresés-barátnő/barát- házasság és gyerek. Fel a fejjel élvezd az életed és Élj. Az idő változik és vele együtt az Ember is. csak idő kell. Szép estét kívánok Neked.
24N
Mert irigyek hogy neki van egy nyugodt élete!
Én is közéjük tartozom kérdező, mindenem meg van anyagi hátterem,hobbijaim, és boldog vagyok.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!