Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szexeltetek e már Búza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szexeltetek e már Búza vagy kukorica tábla közepén egy pokrócon? Vagy hasonló helyek.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 07:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kukoricásban még csak csak elképzeled, állva.

Nade búza, nincs olyan magas hogy takarjon. A kukorica van.

Meg nem szerencsés, ha belemerülsz jön traktor és ennyi...

Tudok olyat aki mercivel járt krumplit lopni, a tulaj mögé ment traktorral, és megkérdezte mi jót csinál? Annyira belemerült hogy a traktort se hallotta...

2018. ápr. 6. 08:04
 2/13 A kérdező kommentje:
De élménynek nem lenne rossz ha egy pokrócnyi helyet letaposnétok egy kieső búza táblánál ahol tuti nem jár senki. és ott a szabadba meztelenül szeretkeznétek egy jót..
2018. ápr. 6. 08:12
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Egyes, még te se láttál buzafoldet kozelrol, látom :D

A buzába ha lefekudnek, semmit nem látni beloluk. Másik, hogy ott csned van, és nem jár ott állandoan traktor. Nagy valoszinuséggel nem is lesz. Ha megmégis lenne, akkor messzirol meghalljátok a nagy csendben a poffogo traktort. Abban is van ám sofor, aki néz elore...

2018. ápr. 6. 08:15
 4/13 A kérdező kommentje:
3 as igazad van és az is egy plusz élmény
2018. ápr. 6. 08:32
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Én nem láttam? Ott nőttem:D bocs:D
2018. ápr. 6. 08:44
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ott nem, de termèszetben napsütésben igen. Tényleg jó élmény.
2018. ápr. 6. 08:48
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Kukoricásban állva csináltuk.
2018. ápr. 6. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Ááá, nem jó! Kétszer is megszívtuk. Nem lehet hallani a traktort, mert a szabadban elviszi a szél a hangját, plusz bele vagy merülve a "dolgodba". Tuti, hogy pont akkor jár arra valaki, amikor nem kéne. Ha pedig a gazda meglátja, hogy letapostad a terményét, nem fog repdesni az örömtől. Egyébként is szúrnak ezek a növények, főleg a búza rossz.
2018. ápr. 6. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Megmondtam:D
2018. ápr. 6. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Mint vidéki ember, akinek búzája is van, nem örülnék, ha az én búzatáblámban gyűjtenél magadnak élményeket :D

Akkor már a búzatábla mellett, azzal nem okozol kárt, vagy erdőszéle vagy nádas vagy akár hol, de ne a földemen :)

2018. ápr. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!